Menyesal tenguk Warcraft

Mana tak menyesalnya, dah syiok2 layan tetibe end...haishhh, x sabar nak tunggu sambungan trilogi epic cerita daripada game nih...memang padu...abam bagi 5 bintang.

Dah lama senanya tak layan movie macam ni, so bila tenguk Warcraft ni tadi ape lg, memang terbaik la. Teknik CGI dia xpayah cerita, xnampak karton tu sangat..nmpk real aje.

Sape peminat game warcraft wajib layan cite ni sebab kita blh tau pemulaan peperangan antara manusia dgn "org" tu sendiri. Memang banyak main emosi jugak. Jalan cerita yang menarik, senang nak faham n yg paling penting ada unsur pengorbanan yang ditafsirkan sebagai satu pengkhianatan...sob2, cinta antara 2 dunia sungguh.

Elemen iluminati memang xdpt dipisahkan...sah2 nampak teterang ditayangkan. Sebab dalam cite tu kekononnya kuasa iluminati tu adalah kuasa yg menjaga keamanan n kestabilan dunia...phewww, like usual agenda hollywood...so jangan taksub sangat ya, layan sekadar hiburan..if sampai taksub tu namanya musibah.

1 movie wajib tonton selepas tarawih...kasi layan ini movie ya.

Popular Posts