Perempuan Tak Malu

Friday, May 13, 2016 Nizam Riadzi 0 Comments

Boleh tahan emosi jugak bila sembang sembang dgn member ak ni. Dia share story pasal sorg lg member ni yg berkawan dgn jenis perempuan tak tahu malu aka "Pisau Cukur".

Kalau ada yg xtau mksud "Pisau Cukur" tu boleh la p tanya kat pompuan sebelum kaple..ckp kat dia "awak ni spesis pisau cukur ke???"...insyaAllah pelempang hinggap kalau dia mmg spesis tu. Hahaha.

Member ak share..kenalan dgn beberapa kawan perempuan tapi rata rata yang berkawan semuanya dah ala2 "pisau cukur". Sebab apa...belum apa2, x declare kaple or what so ever dah mula mintak macam2. Asal keluar suruh si lelaki yang belanja...Asal keluar minta belikan itu ini segala. Tak ke spesis tak tahu malu namanya tu???

Paling tak menahan member ak cite ade sorg kenalan ni..yg bru aje kenal dalam seminggu mcm tu...minta dia belikan itu ini, tapi bila ditolak tak nak belikan mula dia bawak mulut cakap si lelaki ni tak elok dibuat bakal laki or bf. Sebabnya jenis kedekut. Nak minta belikan apa pun tak dibelikan.

Ak bile dengar story macam tu perhhhh menyirap darah tetibe. Aiyooo ade lg rupanya perempuan jenis tak tahu malu macam tu. Jenis pandai memintak segala bagai.

Bagi aku la, perempuan pesen kaki "Pisau Cukur" ni wajar dijauhi cecepat sebab apa, dah la diorang bernafsu shopaholic kuat..then bila tak ditunaikan hajat diorg mula lah bawak mulut. Cerita yang bukan2. Aiyooo...memang malang laaa sape yang dapat awek pesen macam tu.

Usually girls macam ni rupa parasnya boleh dikatakan menarik...ok laaa fine, tapi ada jugak yang jenis tak sedar diri..da la rupa paras nan hado ala2 "Bakekang" cite filipino tu...still ade hati nk jadi pisau cukur???

Pada girls yg ada hati feeling2 nk try test lelaki tu sesuai dibuat laki ke tak. Tak payah la diuji dari segi dia tu sudi belikan apa bagai. Lelaki ni bila tiba time romatik dia, benda yang korang x terfikir pun dia sanggup belikan...tapi bila disuruh2 bagai memang wat donno jelah...kalau belikan pun sebab terpaksa.

So jdla girls yang memudahkan sebab apa tau lelaki nak cari isteri untuk peneman hidup dunia akhirat...memudahkan kehidupan tapi kalau belum apa2 dah mula rasa terbeban apekejadahnya pulak dah???

Pada gadis jenis sedemikian abam sarankan teruskan dgn "Love Goal" korang dan setia bersama siri tv mengarut "Akasia"... Mana la tahu boleh bawak ke dalam mimpi..feling2 terkawen anak dato jutawan bagai.

To men, remember...be men not slave.

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...