Kawan...alahai susahnya nak jaga hati

Tanpa kawan hidup ni sunyi sebab selain keluarga kawan2 la penyeri hidup kita ni kan. Siapa sini takde kawan??? Mustahil...semua mesti ada kawan kan. Tak kisah la kawan baik or kawan kaki kencing..tetap jugak kawan kan.

Pernah tak korang alami situasi yang mna nak cakap salah, tak cakap salah...member punya pasal so kita try pendam diam diam tp bila lagi dipendam lagi kita pulak makan hatinya.

Ada jugak situasi yang mana..kita nak jaga hati dia...dia nak jaga hati kita.. Alih2 dedua wat bodo...kelaot jadinya..hahaha payoh2.

Tu pentingnya ada kawan sekepala..yg jenis masuk air. Kalau yang jenis sekepala masuk air ni.. Kita tak bercakap, just pandang mata riak wajah dah tau apa yg difikir..last2 dedua tergelak untuk benda yang tak diungkap..jnji dedua paham.

Ada ramai individu yang bagi ak kawan, tp x ramai yang ak x payah cakap diorg dah boleh baca apa ak pikir. Sepanjang ak hidup ni bg ak ada 2 orang yang betul2 akan ak ingat sampai ak xde nanti. Haris...member ak dr zaman sekolah and then Khairul...member zaman uum. Dua orang ni memang boleh buat ak gelak dgn tguk riak muka diorg aje...semua story ak boleh cerita..syukur untuk kurniaan dua sahabat ni. Moga diorg sihat n happy dgn kehidupan memasing.

Jap, apesal macam lari tajuk ja nih??! Masuk air ak memalam ni...hahaha...cancel, next time smbung story 😜

Popular Posts