Usik Usik Kawan Melatah??? Ok or Not

Monday, March 07, 2016 Nizam Riadzi 0 Comments

Ada tak kawan korang yang kuat melatah??? Aku andaikan mesti ada punyalah at least sorang kawan korang yang kuat melatah..dan korang antara individu yang terhibur melihat telatah diorang yang tiba2 dan tak dijangka tu.

Melatah ni orang cakap penyakit orang Melayu terutamanya wanita lah sebab memang kebanyakan yang menghadapi masalah Latah ni golongan wanita tapi lelaki pun tak terkecuali jugak nak hadapi masalah latah ni.

Terbaru, tengah ak brifing dekat staff pasal task yg diorng kena buat..boleh pulak kawan dia p cucuk pinggang n secara automatiknya ak dapat penampar free.

Aiyooo, cuak abis muka staff ak sb dia terlatah n tampar ak...hahaha and ak tergamam. Da lama x kena penampor oii... Haishhh sabo jela

#sesekali kena penampor sedap jugak....tp penampor manja la bukan yg jenis cari gaduh punya. Hahaha

Till then, hati2 nk bergurau..jangan sampai penyakit melatah tu brjangkit dekat kita pulak sb most of the time org yg melatah ni selalunya suka usik org tu yg latah sekali tu..

Kalau nk diikutkan kajian saintifik la kan, latah ni secara ringkasnya perbuatan separa sedar yang dilakukan pesakit bila terkejut...so bila diorang ni terkejut diorang yang hadapi masalah latah ni akan mula bertindak balas secara tidak sedar. Ada yang boleh kawal, ada yang memang lansung lost kontrol.

Ada member2 aku yang wow memang mencuit hati bila diorang melatah tapi at the same time kesian sebab tahu diorang penat...tapi haaaaa tu laa setan xabis2 ngajak bergurau..g cuit kacau2 kasi latah lagi.

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...