Mad with Cik T

Friday, March 25, 2016 Nizam Riadzi 0 Comments

 Genap seminggu dah ni, hilang sabar dah asenye ni.

Tikus, sejenis binatang perosak yang muncul menyerang rumah ak and paling menyakitkan hati bila bilik aku sekali diseludup masuk sekali hoiiii....tilam, confertern semua tu habissssss dikencing beraknya. Haishhh, I just cant say any word anymore...bengkek aje.

Habis satu rumah ak geledah, tang mana yang sepahnya...and akan digeledah lagi sekali since ak tenguk still ada lagi sisa2 taik dia menyemak dalam bilik aku. Nak kata bersepah, no...xdak semak samun, xdak sampah bagai...but why???? tiba2 je muncul.

Paling tak menahan apa tau...kucing yang ak bela pun macam xde function dah...pakat xnak kejar myb sebab tu jenis tikus cencorot...yang halus boleh mencelah2 bawah pintu tu...busuk dia bukan kepalang la...grrrr.... I am so mad with u Cik T.

Baca la blog, cari kot ada yang nak share petua halau tikus ni..hmmm rata2 petua yang ak memang dah tahu tapi x menjadi... yang aku amalkan cuma 2 je, perangkap tikus and racun dia...dedua x jalan hoiii... ada jugak yang bagi petua guna minyak pudina or kapur barus, letak kat laluan tikus tu...tapi adalah pulak kan masa kau nak buat and hadap semua tu...gerammmmmmmmmmmmmmmmmm.

So, wait ...I have war with this Cik T. Will update who will win this war...muahahaha...

sekian




You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...