Guna HP sebelum tidur??? Punca IMSONIA diwaktu malam!!!

Thursday, March 26, 2015 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Kemain panjang tajuk ak pepagi buta ni ye....ejaan imsomnia tu pon ntah betoi ke idok ntah...janji paham udah..haha... if ade yg xpaham rajin2kan diri tu google...ape gune pakai hp cangih2 nk google pun malass!!!

So is that true if guna hp b4 tido akan sebabkan kita ni jd susah tido??? Hmmmm...ak ada baca satu ke dua artikel pasal bab ni n yes katanya memang akan menyebabkan kita susa tidur sb otak kita da mula amende ntahh bahasa sains ni...konklusi kire jd susa tido lahh...

Ak ase myb ade betulnya jugak sebabnya tadi... Ya Allah...mata ak ni da macam xleh nk celik dah...tali sebab Harry Potter punye pasal tahan jugak ko.... but now...after scrolling email laa...baca feedly la segala...terus dowhhh...susanya nk tido...golek kiri golek kanan...hampehh...

Nak wat ape tak tau...nk buka lappy buat web cust mne yg x siap lg malas la pulak...nk bace buku..owhhh xde buku yg baru semua da abis baca...scroll feedly td...abis semua artikel ak da abis baca...so now what??? Nk buka fb..haha...mmg x laa....asyik2 ade status mengarut aje...

Hmmm.... myb I need to hv a date wit HIM lah... lama rasanya xdate dimalam hari waktu2 macam ni kan.... ish2, ape nk jd la ak ni...x macam anak jiran belakang umah...subuh ak akan selalu dikejutkab dengan alunan suara merdu dia mengaji dipagi hari... ak leh tau..jam 4 tu die mesti da bangun berwuduk mungkin....n jam 4.30am tu da terdengar dahh....sangat istiqomah....bagus dik...

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...