Kena Tinggal...Bandung Aku Tak Jadi Datang!!!!

Wednesday, August 13, 2014 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Yes...benar, sesungguhnya sebaik2 perancang adalah Allah jugak....ak.n member2 plan holiday kat Bandung sejak awal tahun aritu...but akhirnyaa...sedeyyy ak kena tinggal....mber ak semua dah fly ke sana 2 hari lepas...sedey2...

Sekarang ni ak cume blh hadap pix diorg kat group wassap...ok ini sangat kejam....diorg posing sakann....berguguran air mata menahan kejelesan yg amat..hahaha

Senanya la kan...salah ak gak...tiket semua da beli but last minute ak ckp xleh join atas alasan komimen kat tempat koje....yelahh mana ak nak tau rupanya rezeki ak kat sana till raya je..hahaha...aku cabottt senanya hoii..yg tu lain story k..

So, memandangkan ak da set in mind kekonon memang ak xleh nk join diorg p Bandung...so ak xde la saving duit utk berjoli sakan...yg ada just utk kecemasan n bagai2 je....jejoli xleh....klu gune payah...kena tau mana lebih penting toi tak..

Jadi ginilahh akhirnya, ak kena tinggal suda....hemmm....& you know what...disebabkan jeles diorg jejalan gi bandung punye pasal...ak dah booking tiket p Taiwan...hahaa...backpacker sesorg gamaknya nihh...insyaAllah hujung tahun ni gerak...so wat masa ni kite jamu mata dengan story mber2 ak jelah....nt ak mintak kebenaran diorg nk share pix diorg travel ke bandung ye...

Potpetpotpet : Adakah tiket ke Taiwan bakal jd macam Tiket ke Bandung...owhh hope not

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...