Aku diayat Gayboy!!!!

Sunday, March 02, 2014 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Geli...rimas...seram...itu apa yang aku rasa dalam seminggu ni...haishhh..beribu sesalan bagi no phone kat org sesenang hati je...adehhh...

Macam ni cite die..aritu after kje ak lapaq sgt so pegi la Mydin nak makan kat foodcourd die...sambil2 tu sembang la dgn mber aku...tengah rancak kitrg nyembang ni tetibe dtg sorg mamat ni..

Mamat ni operator kat tempat ak keje...kire rakan tempat kje la kan kirenye...tp ak x pernah menyembang pun dgn die sb tugasan ak x memerlukan kitrg saling berurusan..lagipun lokasi pun jauh..ak office..die stor sana..so mmg jauh laa...mmg x jmp..jarang sgt..if jumpa pun die yg naik office sb berurusan dgn rakan office ak..

So die tegur ak...as usual..ak org tegur ak tegur la balik...die perkenalkan diri kata mcm kenal bagai...ak pun senyum jelah smbil dgr pulak tetibe die mengomel ape je pasal kje die...tak pepasal mber ak yang duk sebelah ak ni terpaksa layan prasaan sendiri..yelah sb ak pulak terpaksa dgr omelan mamat sorg ni...

Die minta no phone ak..katanya lain kali boleh la kluar lepak..minum mamak ke ape kan...well ak bagi jelah...selalunya ak x bg no private ak...ak bagi no office..urusan kerja kan..tp sebab ak lupa pulak no office tu terpaksa la ak bg no private..kang kata ape pulak kann..

Nahh..salam n blah...mcm xde pape..like normal..mber2 lelaki kann...sehinggalah malam tu tetibe satu msg dr wechat menerpa..

"NIZAM..BUAT APE TU..TIDUR DA KE?"

Erkk...ak baca n ak ignore...x balaa pun malas....dah jam 12 lebih tengah malam..jadah ape ganggu org kan...lantak...hahaha

Then next day..

"HAII...WAT PE JE TEUWWW???"

Lolll..apesal gedik sgt gaya msg die..ak terus usha.moment wechat die..ok fine...muke mcm gayboy..gambar gaya gayboy...n ak da mula seram..huhuhuu

Then next n next n nwxt day that mamat keep kacau ak kat wechat but ak still ignore...jadah nak layan..until pagi td boleh pulak ak dapat 2 misscall dr die..loll ini dah over..die hantar pulak wassap

"Hai...I NAK JUMPA YOU DEKAT JJ JAM 1.30PM NANTI BOLEH TAK???"

Serius ak terus block die dekat wechat ak..gli sial...haishh pelik betul..dah kenapa ak jadi mangsa gayboy plak ni...

Tapi masalah utama skrg adalah tempat kerja..still akan pk die kan..ak da seram ni..nk pegi keje pun da seram ni..huhuu

Ak xmau la malukan die..yelah perasaan suka tu datang dari Allah..so ak xleh halang tapi janganla ikutkan nafsukan..

Bagi aku..aku ok je nak berkawan dgn org kecelaruan identiti ni tp masalah die diorg ni terlampau ikutkan nafsu sampai lupa hukum Allah..hemm

Setiap yang terjadi tu dugaan..n perasaan yang dikurniakan tu pun satu dugaan...satu ujian..banyakkan berdoa minta kat Allah.moga perasaan suka kaum sejenis tu dpt diubah Allah...ingat Allah xkan uji kalau hambaNya x mampu..so pleaseeeeeeeee Jangan Ikutkan Nafsu...sian kat org cam ak ni...wuwuuww...seram dowhhhh

Potpetpotpet : Saya Normal...sory Gayboyyyyyy

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...