Perubahan demi kesihatan

Monday, February 17, 2014 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Dalam awal tahun lagi aku ingat nak buat sesuatu....ak tenguk cermin n aku rasa x selesa dgn penampilan ak sekarang....serabut...selekeh...selebet....serba x kena..berbeza dgn tahun tahun sudah...hemmm...yup my tummy mcm org mengandung 3 bulan dah..maigaddd

Ak sedar hal ni bila aku tengah golek2 tenguk tv sambil makan jajan...yumyummm...remote control ak letak atas perut n terperasan kedudukan die da macam jongkang jongket kat taman permainan kawasan umah aku...maigaddd since when ak punye peperot bebuncit ni hai..maiigaddd

So ambik inisiatif...b4 tido..selain berwuduk...wajib buat situp 1,2 1,2 1,2... yaaa hari2 ak buat n yeayy kembali flat...rata n xde lg bebuncit..xyah p london weight management pun tahu..balut2 plastik kat perot sangat..hahaha...

Tapi bila da flat..ak kembali aktif membuncitkan ia n hasilnya hampeh now da macam 2 bulan nk masuk 3 bulan punye perot org ngandong..cisss

Ak ada plan someting...someting yg akan buat korg gelak n x sanggup ak nak cite lg..myb bile ak da bebetul pasti n yakin nt bru ak cite..sebab ape...sb xmau la cite sesuatu yg x pasti..kang if xjd dah dicop penipu x pob hangat2 taik ayam punye perangai..ye tak..

Hehe..papepun..plan ak tu utk kesihatan ak sendiri..insyaAllah if jd nt ak update la perkembangan semasa ke semasa...aicehh...ala2 xtream makeover plak..kikikii

Potpetpotpet : malam ni pun hangat la...sedeyyy

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...