Cuti Sehari Je Baru...Kerja dah mengunung

Wednesday, February 12, 2014 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Buka email kat office pg td rasa macam nak demam balik je...wowwww banyak giler gilerrr email masuk...bru sehari aku cuti..huhuhuu

Nasi lemak yg ak bawak bekal dari rumah untuk sarapan akhirnya jd menu makan tengahari aku..hahaa...semua gegara email yang melimpah ruang masuk ke dalam inbox ak...kne baca satu per satu...tenguk mana urgent kne balas cecepat..kne setel semua cecepat sebab email baru untuk hari ni dah mula masuk satu demi satu nonn stop...

Telefon pulak..hemm xpayah dicerita..macam nak je aku campak ke dinding kejap..hahaha..nasib la telefon pejabat...wajib dibelai dan dilayan dengan suara penuh kesopanan...ye..boleh saya bantuu...lolll..haha

Sebelah ak plak budak praktikal..hemm sian die xde kje sangat...yelah ak dulu pun praktikal jugak..lagi la xde kje sangat mula la ngantok...masa pulak macam x bergerak bagai..benci sungguh time tu...phewww...so ak paham la situasi die...ak just boleh xplain sikit2 je ape yg terdaya n termampu....nak lelebih xleh lg sebab komputer die xde...meja pun share dengan aku lagi ni ha..sabo jelah...

Tapi kan...bila pikir pasal kerja n semua kekalutan ni...dari sini pulak la ia mengajar aku acane nk mengatasi masalah..berfikir lebih kritikal...xleh nak harap orang dah...semua kne buat sendiri...lagi pun pengalaman kan mematangkan diri...x gitu..hehee

Potpetpotpet : Be positive tu lg bagus dr negative kann....bru senang nk wat koje...ayuh tidur kitee

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...