Benci Tapi Sayang..Maxis oh Maxis

Monday, February 10, 2014 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Dah lama aku tak tulis blog gune lappy...asyik gune hp je cam sekarang ni....hemmm ni semua gara2 line maxis yang makin teruk dekat area perumahan aku ni

Aku guna maxis wifi dah lama dah..nk masuk tahun ke 3 pun...so ikutkan hati yang panas n tak puas hati dengan line yg teruk ni..memang ak nk stop aje gune maxis wifi...tp bila pikir balik sayang la pulak..yelahh if tolak nk kne cari bru...dah ade kontrak baru pulak...ak ni jenis xsuka terikat bagai ni...haishh

So sekarang ni ak gune data internet pun dari maxis....tetap slow yg amat tp still ade la jugak internetnya dripada wifi aku yang langsung x keluar ape2...

Hijau dah lampunya..tguk kelajuan ok excelent katanyaa...tp choiii...macam haghamm la jugak..kejap2 naik popup suruh tambah data...klik xmau...seminit pastu loaaading masuk webpage mylauncpad diorg tu..portal rasmi maxis yg menghabiskan kuota internet ak je...pastu tekan google dahh klua lg popup tambah data..loll sampai bilaa kann???

Entahlaa....myb kat kawasan perumahan aku ni teruk bebenor libe maxisnya...nak kata ak duk cerok kampong ulu bagai idok jugak..tetngah bandar ni...siap aeon, econsave baru bagai nk buka da tuu...apekejadahnya ini semua???

Terasa macam bulan2 bayar rm100 tu buang duit je...gune xleh jgk...haishh...benci sungguhh laa macam ni...nak je ak terminate...tp sayang la pulakkk...acanee?????

Potpetpotpet : banyak entry ak xde gambar dah kan....ni semua gegara line lembab menglahkan siput..haishh

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...