Menarik sepanjang 2013???

Assalamualaikum...

2013 bakal melabuhkan tirainya malam ni n berduyun2 laa yang da tak sabar nak celebrate dgn family dekat luar utk New Year kann...

Tapi sebelum kita xcited bebenor pasal 2014...ape kata kite recap balik ape yang kita buat sepanjang 2013 ni???

Sepanjang 2013 adakah azam kita berjaya ditunaikan...apakah kita dah berjaya menjadi lebih baik dari tahun sebelumnya???

Mungkin ada jugak yang awal 2013 hidupnya single...da hujung ni berdua atau mungkin dalam menunggu hari mendapat orang ketiga aka anak...madu pun voleyy..hahaa

Aku sendiri belajar banyak perkara sepanjang 2013 ni...Bermula dengan Januari...aku mendapat perkhabaran yang memilukan bila aku punya result exam tak begitu memuaskan..sedih sedihh...but then aku redha...ak harungi hari2 yang pilu begitu saja...aicehhh drama swasta sgt kan..kikikii

Then Feb sampai Jun.. ak sambung study..kembali ke bumi Sintok..berjumpa dengan rakan2 lama dan baru...cuma terasa sangat kesunyian time memula tu...jujur cakap time tu mmg sedih sebab takde geng...

Yelah geng ak semua tengah praktikal...junior plak for sure dgn geng diorg...owhh piluu...mule laa nak nyanyi lagu ning baijuraaa...ku sendiri..malam inii...hahahaa...getikk sgt haii

But again...ak positifkan diri...mesra alamkan diri ini..mana yang boleh semua ak masuk je...so ak dapat ramai kawan baru yang b4 this just kenal gitu2 je...tq sesangat pada kengkawan semua...

Julai Sep... aku ambik part time job..cube belajar susah sikit...kerja bawah orang..karenah jangan cerita macam2 perangai ada...sabar...ia benar2 mengajar aku untuk lebih matang..

Oktober December...nahh ini adalah tarikh2 keramat aku...penantian hampir setahun untuk bergelar siswazah rasmi UUM...akhirnya setelah dirombak berkali2 n ditunda bagai...akhirnya 3/12/2013 merupakan tarikh rasmi aku digraduankan...

Alhamdulillah...mak n family aku sihat n berkesempatan nak tguk ak konvo...syukur sesangat..

Sekarang ni aku dah pun bekerja sambil belajar..kelas aku sabtu ahad...so isnin jumaat aku ambik kesempatan kerja laa..boleh laa setakat nak tampung makan2 sikit kann...syukur seadanya..

Secara keseluruhan..2013 memang merupakan tahun yang memberikan seribu kenangan terindah...pahit manis semua ada...

Apa2 pun just hope that 2014 akan lebih baik hendaknya ye tak..hehee..anyway.. gud luck semua...Happy New Year 2014...

Potpetpotpet : meningkat lagi umur saya...hahaa

Popular Posts