Bila takda kerja

Monday, December 30, 2013 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Bila bekerja adalah jadi satu kewajiban bg pekerja laksanakan tugas die sebaik dan seikhlas mungkin...jgn asyik nak ngulat (malas) aje...

Tapi situasi kerja ak ni sgt berbeza...ak jd org tengah...ak exec transport department...so bila ada request bru ada kerja n pagi ni baru dpt 1 request...dan dah siap pub kerja ak...yg lain2 byk lagi tp x boleh buat sebab kne tgu bahagian kastam n akaun setel siap kerja diorg bru boleh ak proceed dgn kerja aku...payah bila saling bersangkot nihh...

Dan bila diorg da siap..maka tak menang tangan pulak ak dibuatnya nt...sekarang ni ada byk pending job depan ak yg ak x boleh buat lg gara2 pending...apakan daya..saling bersangkot...

Jadinyaa ak buang masa dgn x buat apa..tgu je email masuk dpn pc...kalau ade quran mau 1 juzuk setel nih...adehh

Potpetpotpet : rugi buang masa lagu ni

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...