Thor dengan kawan lama

Sunday, November 03, 2013 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Wajib update b4 perlawanan bola kejap lg kan...hehehe...so tadi ak keluar tguk wayang sama kawan lama...

Kitrg ni jumpa just setahun sekali je...sebab memasing memang sibuk dengan tangungjawab memasing...study x abis2 maa...hehehe

So bile da lama x jmp rasa a bit akward sikit walaupun memasing banyak je story nak dicite....ntah cite ape je kitrg borakkan sementara tunggu movie start...

Cite Thor baru je keluar minggu ni...so memang wajiblah penuh orang layan cite tu kann...n tadi ak ngan mber ak ni nak gak tguk cite tuu...n nasib kitrg baik dpt laa tiket..nyaris habis...tp tu laa tempat duduk die ditahap melenggak kepala...barisan ke 3 dr hadapan...hahaha...tu pon ade gak yg ambik first row...hebatt...

Cite thor bg ak emmm ok laaa...boley laaa...just layan lawak2 bersahaja diorg ...x dibuat2...n dr segi effek semua memang x payah cerita la kann...sgt la hebatt...

Cuna kesian mber ak...hahaha...macam x layan je cite tu...sebab ak tguk die da tersungguk2 dahh...ngantok le teuww...siann...da la sejuk...sabo jelahh

Ape2 pun...hpy gak la kluar dgn die...walaupun kjp sb malam ni da balik kl...esok ade klas katanyaa...ak plak macam biasa laa...hahaha...busy manjang

Harap ukhwah oersahabatan akan.terus berkekalan..insyaAllah..

Potpetpotpet : malam ni klate vs pahang...ambo sokong klate sb abah ambo org klate...kikikii

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...