Pengsan beli tiket bolaa???

Thursday, October 24, 2013 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Perhh...penangan bola sepak memang kaw2 punyaa....sampai pengsan2 jadinyaa peminat bola bila berebut nak dapatkan tiket perlawanan...

Kalau game2 akhir ni mmg perkara biasa laa bile nampak peminat panjat2 pagar kaunter or jerit2 sebab kecewa x dpt beli tiket perlawanan kann....siap ade polis bagai lagi...terbaikk...

Tapi senanya silap penjual tiket gak....kaunter 10 dibukanya 2...x ke nyusahkan peminat tuu...ade yg datang sebelum subuh...tp last2 xdpt gak beli...gile babi sgt kann...huhuuu....penangannn...

Tapi kann bile story pasal berebut tiket sampai pengsan2 ni...ak terbayang acanelaa kite ni nanti time diakhirat sana berebut2 tiket ke syurga abadi tu...hemmn

Sekarang ni harge tiket ke syurga just dengan beribadat je..tp tenguklaa ramai yg lalai tp Alhamdulillah ramai jugak yg x lupaa....jd sama2 la kite saling beringat....xsyok laa masuk syurga sesorg kann...de geng skali kan syiokk...so jum dakwah...secara sopan n bersahaja laa...jangan laa ko p leter bagai sampai naik meluat org tu..kang x pepasal penampaq arab sampai..hahaha

Potpetpotpet : pun nak dakwah diri sendiri dulu n dalam masa dakwah ringan mcm dalam blog ni...boleh la kann dr gosip artiss.... :3

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...