Bershoping di iSkino...your smartphone skin solution???

Thursday, October 17, 2013 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Zaman sekarang ni kann...henpon tu dah ibarat nyawa kedua tahu takk..kalau xde henpon memang payah punyelahh..yelah nak2 sekarang ni zaman smartphone..n dalam tu semua jenis akaun kite simpan..bukan setakat akaun sosial aje cam FB, TWITTER bagai tuu...tapi ade jugak yang simpan akaun peribadi cam maybank bagai..pheww bahaya tapi wajib pandai n berhati2 yee....hehehe

So, harga smartphone pun makin lama makin mahal je...macam dah boleh beli laptop dah sekarang ni aku tenguk...tapi kann, kalau korang perasan...ade sesuatu yang x menarik dibuat oleh pengguna smartphone ni..beli handphone memahal tapi bajunya tak dipakaikan...then bile calar balar mule laa nak meroyan...haishh....

So amacam, korang pakai smartphone tak??? Pakai??? Then ade pakaikan smarphone korang dengan baju tak??? Yelahh, smartphone kite pun nak gegojes gak kan..nak nampak bergaya sentiasa lagipun untuk melindungi smartphone kita dari tercalar dengan bendasing kan...sooo korang dah dapatkan baju or casing untuk smartphone korang ke belum???

Kalau belum, apa kata korang cuba singgah ke iSkino yang mana kat situ dijual berlambak-lambak casing smartphone, laptop and tablet skins dengan pelbagai corak yang menarik...Serius ak tak tipu sebab ak sendiri dah pergi ke website tu and siap daftar keahlian lagi...nie semua gara2 casing iphone yang saje buat ak rasa tergode abis..

Jom singgah ke iSkino sekarang sebab serius tak rugi kalau singgah n daftar keahlian dekat situ...

Cara nak daftar dia semudah ABC sajo....memule, isikan alamat email macam yang ak buat ni...


Lepas tu isi pulak data peribadi yang lain


lepas tu siap...korang dah dapat account iSkino korang sendiri


So apa lagi, jum daftar dengan iSkino and usha casing yang berlambak-lambak lagi meletup letup design dia khas untuk smartphone kite... Jum daftar, jum iSkino

potpetpotpet : henpon ak baru je tercalar balar semalam, so wajiblahh skodeng baju baru untuk tutup parut die ni...huhuhu.




You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...