Apa jadi bila dapat tido???

Tuesday, October 22, 2013 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Apa jadi bila dapat tido???

Hahaaa...comel je soalan tu bila ditanya kat fb...ehemm...menyindiri nampak...hahahaa

Kalau entry sebelum ni ak ceritakan bertapa hampehnya ak xdpt tido dgn selesaaa aka langsung xdpt tidoo...jadi ni jawapan aku bile aku dapat tido semalam...hahaaa

Sesampai je kat bilik...dalam jam 6 tuh...terus ak mandi n solat asar...then ak buka imac...nak update pasal blogger yang aku janji nak follow kalau diorg tinggalkan link...

So ak dapat dalam 30 link semalam n semuanya dah aku follow n aku letakkan blog diorang dekat lokasi B.W.B ( BLOGGER WAJIB BACA) kat atas...leh la korg try check kot2 blog korang ada sekali..hehee

Then...sambil layan cite Mr.Aragon aku melantak nasik jap n setel terus solat Maghrib...time tu mata dah tahap xleh blaa dahh...tguk tv pun jd double je....

Perut da kenyang...badan da penat...memang xleh bla laaa...dalam jam 9 lebih aku da tersungguk2 sampai mengarut amende jee...aku cakap ade bau asap laa...itu ini laa..perhhh aku da sampai tahap halusinasi dahh

So...demi menylamatkan diri..tepat jam 10 terus aku naik katil n tidooo....jam pun kunci x kunci jaa..ntah x nmpak ape dahh...hahahaa

Then sedar2 jam 6 pagi esoknyaa...tu pun rasa mamai semacam jee....hahaha....solat subuh mandi semua ok...segar dahh sampai la sekarang Alhamdulillah asenye ok laa sikit..

So kesimpulannya kat sini...sila hati2 yaa...cukupkan tidur...jangan terover tidur pulak....jaga kesihatan kalau x jd cam ak...da halusinasi.bende yg xde...bahaya2

Potpetpotpet : Kata Follow tapi Sebenarnya Tak Pon...apa nak jadi laa...hemm...macam2 perangai...nt kite story lain ye...Salam Maghrib

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...