Aku Pondan???

Wednesday, October 23, 2013 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Nak dijadikan cerita pagi tadi entah perempuan mana ntah yang tetibe gelar aku pondan =_="

Cenggini kisah bermulaa...ak masuk la office pepagi n tetibe ade makcik mne ntah yang duk gegelak meroyan dalam office tu...rupanya die adalahh tetttttttt...hahahaha...haippp rahsia sulit...kikikiii....so tengah die gegelak tu elok ak nak masuk office n terus die tenung n cakap kat aku...

"Ehhh ehhhh...bersihnya mukaaa....kemasnya rambutt...alalalaaa...lembutnyaa macam PONDANNN"

ERKKK....terkedu kejap....apakah???? What happen??? Pasaipaaa....pelik nihh...da la ade staff lain sekali...merah padam segan aku pepagi buta dimalukan plak haii...gurau ke ape nihh????

Then die sambung lagi...

"Haii....haiii....haiii" sambil terlambai2 gaya perempuan gedik...loll evaa...

Ak bler2 sebab x kenal pun sapa die n terus tny akak sebelah meja siapa tu...pasaipa die lagu tuu???

Akak tu ckp...mak cik tu memang macam tu...main sedap mulut die je kalau nak bercakap...xde insuran...orang kat situ semua tak suka die...harap ade jawatan je..so terpaksa layankan aje...pekakan je telinga katanya...

Then aku tny...awat die ckp pondan??? Gaya lembut sangat kaa??? Hahaha....lolll

Akak tu pun gelak....ko tu jambu sangat...misai xde..jangut xde...rambut rapi...pakaian kemas...maunya die x cakap ko pondan....

Aku terus jadi macam...erkkkk, what??????

Serius ak macam x boleh caya je....kemas pun salah...xde misai xde janggut pun dipanggil pondan??? Then nak jadi jantan acane??? Gaya macam Papa Rock Malaysia ke...rambut panjang , bermisai jangut serabai bagai....lollll....jantan sangat kaa lagu tuu??? Pasaipaa jadi lagu niii???

Rasa malu aku memang xleh bla la cakap...memang sampai ke petang rasa segan...nak2 ade pulak office mate gegelak siap muke usik panggil pondan dah hoii....sial giler...hahaha

So b4 balik ak cari la.mak cik tu...ak nak tny die awat die buat lawak macam tu...do we know each other??? No ritee...do we become bff??? No too rite...so dont try to make something silly with me lah...I dont care if u my manager or what so evaa...b profesional...jgn nak mengarut sangat...

Tapi malangnyaa die xde kat bilik pulak...ak tny staff laib katanya die p meeting luar..hampeh...

Aku ni jenis kalau nak ambush tu terus je...ni kalau nak pegi jumpa esok rasa marah n malu tu da kurang sikit...mule la jadi macam..hemm biar laa...

Potpetpotpet dgn mber...die ckp xleh dibiarkan org mcm tu..main sedap mulut je x pikir perasaan org lain sama...so baik ak jumpa n tegur..bukan nak bermusuh just tegur so org lain x terkenaa...ni xde org tegur tu yg jenis naik lemak nt tuu...org ckp kurang ajar..entahleeeee

Potpetpotpet : esok kalau masuk opis xmandi dgn rambut serabai agak2 jantan tak??? Hahaha...loll

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...