Aku dah xde lappy

Monday, October 07, 2013 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Mulai hari ni kehidupan berinternet aku akan bergantung sepenuhnya kepada henpon ak ni aje haaa....aku dah xde laptop untuk digunakan....sedihhhhh.....

Semalam adik aku call cakap dia nak pinjam lappy ak selama sebulan sebab lappy ak ade sistem yg die xde untuk buat asgmnt...so nk xnak kne bg la kann...adik lg pun katanya nak buat asgmnt...katanyaaaa....percayakan sajalahhh

Jadi petang tadi laptop ak dah pun berjaya di kidnape beliau...lupe pulak ak nak mintak upah....nak suruh dia masukkan segala movie kartoon n anime yg member2 die ade...x lupe running man samaa...hahahaa...esok ak nak msg die suh penuhkan...

Potpetpotpet : nak beli galaxy note 8.0 lahh....ke nk cari dual o.s... android n window sekali...koje2

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...