Kekok menaip blog

Friday, September 20, 2013 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

A bit kekok bila dah lama x guna keyboard n menaip dengan laju macam nie...Kalau tak selalu ak update blog gune henpon je...taip pon dengan penuh sopan santun, Almaklum henpon kan jap2 typo...jejari runcing ak ni agak debab gamaknya..hahaha

Ape cite sejak beberapa hari x update story mory...ehemmm, xde story sangat rasanyaaa....or actually terlampau banyak nak distory sampai ak xtau nak tulis yang mana satu dulu. Sekarang nie aku dah kembali busy sebagai seorang student....dah mule busy dengan dunia asngment bagai kann...so segalanya macam biasa lahh...x payah nak story lelebih kann...heeheee

Story baru...emmm, sejak2 ak da kembali berkuliah ni..ak agak jarang masuk gym or lebih tepat lagi dah x pegi gym..mungkin sebab jarak yang jauh dan masa tu agak terbatas....so ak lebih banyak luangkan masa petang ak dengan pegi berenang...kire macam gym gak tu ak ase...hahaha, cume dalam keadaan yang lebih relax dan agak ehemm sikit..muehehee

Malam2 ak pulak sama macam student lain..duk hadap google cari mne patut n copy paste...muahahaha...pastu wajib edit2 sikit kasi tak kantoi ngan lect..pastu makan meggi kalau lapa....n tido...b4 tido wajiblah ak buka feedly ak...

Kebanyakan blog yang ak follow ak dah subscribe entry korg..hehehe...so jangan cakap ak x bace blog korang tau...senanya ak nie lebih kepada silent reader sajoo...korang x sedar kehadiran ak tapi ak adaa...misteri sangat... ;P..

Lain2...emmm, xde ape sangat....tenguk la esok lusa ak nak kobek2 balik memori ak n story mori pasal kisah ak cari kerja kaa...pasal isu2 semasa kaaa...emmm, ape lg...bebagai lg lahh, janji yang penting bukan isu buka aib orang...hahaha, itu ak tak berkenan...sebab ak sendiri ade aib dan Allah x suke kita buka aib sendiri kan...inikan pulak kalau aib orang...lagi la kann...huhuhu

Wokeyy, sampai sini dulu....ihikk...bye2..

potpetpotpet : laju ak menaip...syiokkkkkk

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...