Thank you haters

Thursday, August 22, 2013 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

"IF YOU DO SOMETHING AND YOU DONT HAVE HATERS ON THAT...ITS MEAN YOU DO SOMETHING WRONG"

Naaaa.....tu diaa ayat mendalam yang ak dapat dari tumblr ke facebook ntah...tapi ayat orang putih la ni...

Ada tak korang buat sesuatu perkara dan ade aje yang tak suka dengan apa yang kita buat...ade je yang kata itu ini tentang gerak geri kita....mesti ada kan...aku tak terkecuali..

Macam2 hal berlaku dan macam2 jenis ragam jugak yang ak terpaksa layan...kalau yang ak tak kenal tu ok laa ak macam...hellooo...do we know each other....hahaha...tapi bila ada yang kita kenal...cth macam kawan laa...tau2 dia duk canang benda2 mengarut pasal kita..owhh tuhan...rahmati dia...hahaha

Ak bukan nak story pasal kesadisan yang berlaku ke atas diri ak sebab xde guna nak cerita sesuatu yang memang xde guna cenggitu kan...ak cuma nak ajak semua pembaca agar bersikap lebih optimistik and positive....

Haters always want to see us down...dia akan jadi x senang duduk dengan kejayaan kita....lantak apa dia nak cakap..kita anggap je dia sedang sedekah pahala untuk bekalan akhirat kita nanti..pekakkan telinga n buat aje kerja kita...

Contoh kalau korg perasan berapa banyak kali dah ak cakap nak tutup blog bagai kan...last skali ade je haaa....hahaha...yelahh ade sorang sahabat ni yang jugak sorg blogger.....kire pemes la kot sebab follower depa ribu2 kalah kitaa....depa cakap kat kita dulu blog kita ni x laku...xde org baca..buang masa jaaa....

Time tu ak macam..perhhh...kau ape kes...da la buat blog ak yang ajar...hahaha...then down laa kejap..aicehh drama swasta sgt tau time tu...feeling2 sangat...tapi last2 da ak memang suka menulis..ak tulis jugak...hahaha..yang penting ak xde aibkan orang macam blog gosip bagai....just cerita santai tentang kehidupan harian ak je kan...ape yang ak nampak...ak baca...ak dengar...itu yang ak tulis...dan yes again im still in here

Ehh...korg jangan salah paham...ak bukan tgh down tp just nak nasihat kat korg yg myb tgh hadapi situasi berhadapan dengan haters ni....lantak depaaa...janji kita x kacau depa lantak..kita buat lagi bagus kasi depa lagi sakit ati..hahaha

Potpetpotpet : kemain lorat utaqa ak guna haaaaa

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...