Laptop mogok punca blog nizamriadzi dapat tajaan???

Friday, August 16, 2013 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

A few days x boleh nak online using laptop thus a few work cant be done since my old Sony Vaio lappy buat hal pulak...mogok dik kerana serangan virus yang diternak oleh tuannya yang amatlah pemalas nak klik app scanning...haishhh, kan daa mogokkk...

So, sepanjang beberapa hari ni jugak memang terpaksa online using phone sajo lahh...cek email semua guna phone....ok memang ok tapi kepuasan die berbeda la sikit kan...huhuhu....apa boley buat...sabar aje lah...

Tapi...nak tau tak...sebelum my lappy nie buat hal, ada satu company ni anta email kat ak n diorang kasi tang diorg dengan murah hati lagi owhsummm nak bagi hadiah kan pembaca2 bertuah blog aku nihh....ehemmm...sape nak hadiah kat sini...mohon angkat tangan tapi ketiak wajib kepit k... ;p ...ahakkk, kiranya tajuk entry ak ni propa kemain je kann..tajaan dpt b4 lappy rosak...klu da rosak mana ak nak tau pasal tajaan semua tu kann..muehhehe

Ada yang tak sabar ke nak tau hadiah ape yang company tu nak bagi..ehemmm....wajiblah bersabar naaa....bersabar macam ak sendiri bersabar melayan karenah Sony Vaio tua ini....kang ak madukan dengan Macbook Pro kang takut mampus terus diaa..langsung xleh gunaaa...hahaa

Wokehh, pada yang nak jadi pemenang bertuah yang memiliki hadiah dari company tu..rajin2 skodeng blog ak ye...sebab lepas ni ak akan update sesuatu pasal hadiah yang hendak diberikan company tersebut...aiicehh skema plak ayat ak pepagi buta ni kann...ihikkk

potpetpotpet : klu hadiah adalah....Samsung,Iphone,Macbook,Lappy,blaablaablaaaaaa (terliur ke hidokkkkk)

thank to penaja :P

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...