Bila dah sakit

Sunday, August 25, 2013 Nizam Riadzi 0 Comments

Assamualaikum...

Baru hari ni ak nampak adik ak duduk baik diam je dekat rumah...x kemana pun...kalau tidak memang x nampak batang idong...moto tu asyik ilang manjang dengan tuannya...

Inilah nikmat bila dah sakit...dapat berehat dekat rumah duduk dengan family sama...kalau tak asyik merewang dengan kawan je kerjanya kan...haishh

Disebabkan adik ak kemalangan...so ramai la yang datang ziarah...xpcly kwn2 dia n kawan mak ak laa...Alhamdulillah..terima kasih untuk kunjungan semua yaa...maaf laa sebab cuma mampu hidangkan apa yang ada je....nk hidang lelebih xwat persiapan..open house pun da lepas ari tu...hahaaa

Ak petang td xde dekat rumah sebab ada program dekat taman polo sempena jobsmalaysia career fair...so memang selamat la ak...hehehe...bukan selamat apa..kalau x memang kompom ak jd bibik n anak dara misali lahh....yelahh org ramai kan .hahaha

Time ak balik da 6 lebih ..tu pun time nk berbuka puasa dah...so ak balik laa...yg ada tetamu istimewa aka bakal adik ipaq ak la kot...hahaa...baik dia dtg melawat adik ak dari jauh...nasib ada kreta sendiri kan...

Tu la org cakap..kadang2 sakit ni kita anggap bala tapi ada hikmah disebaliknya...cth mcm adik ak ni...bila da sakit baru pandai nak duduk rumah...kalau tak jangan harap la deeeeerrrr

Potpetpotpet : isnin nanti ak nak buat aduan dekat jkr....jalan macam diorang x buat kerja....haishhh

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...