4 September yang mendebarkan

Saturday, August 31, 2013 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Again Salam Kemerdekaan kepada semua rakyat Malaysia khususnya pada yang sudi singgah dan baca blog x seberapa ni...

Ogos berlalu pergi dan September menjadi penganti...sememangnya bulan september begitu mendebarkan bagi diri aku...kamu...dan mereka

Erkk...ape kaitan debaran korang pulak kan...hehehe...kalau bagi ak..4 September ni dah sekali lagi kena mengharungi minggu add/drop bagi student master...so terpaksa la.mengharungi detik2 mendebarkan lagi mengannoyingkan...then bulan ni jgk bermakna mereka2 yang berjaya melanjutkan pelajaran ke pengajian tinggi akan mula mendaftarkan diri masing2 di universiti yang telah ditetapkan...debaran pastinya kian terasa.

Kalau macam ak dedulu...time memula nak daftar universiti...memang agak relek laa...sebab esok nak bertolak..tengah malam tu baru nak kemas2 barang...tu pon nak kne marah dengan my mom dulu bru la nak gerak berkemas...kalau x idok lee..hahaha

Bagi kamu pulak...jeng jeng jenggg...ape debarannya??? Ok laa ak andaikan kamu ni adalah antara insan2 yang mengikuti perkembangan dunia teknologi macam ak...so pasti korang tau kan ape yang akan berlaku pada bulan september ni dah yang penting pada tarikh 4 haribulab september tu...ada 2 acara gergasi yang saling bersaing sesama sendiri...

Kalau korang pengikut perkembangan dunia teknologi...korang akan tau yang pada tarikh tu dua syarikat teknologi gergasi asia SONY dan SAMSUNG masing2 akan bersaing untuk menarik perhatian mata dunia dengan pengumuman telefon pintar terbaru dari jenama masing2...Xperia Z1 dan Galaxy Note 3 akan saling bersaing menunjukkan kehebatan masing2... amacam mendebarkan betul x...hehehe

Lagi berkaitan september...emmm selain daripada mende ak cakap tad...Septmber jugak tarikh hari jadi ibu aku..pada 15 haribulan nanti dah masuk usia 51 tahun...moga Allah panjangkan unur..murahkan rezeki dan diberikan nikmat kesihatan untuk mak...amin....pastu hari Malaysia pulak pada 16 september kan...ape lagi ape lagi...emmm emmmm....owhhh majalah InTrend ade menampilkan blogger femes malaya...nak tau sapa..boleh beli nanti naa...hahaha..jangan tekejut kalau muke ak ado...owhh verangan lebey...

Takpe lah..ape3 pun just hope that bulan september akan dapat dilalui dengan tenang dan jaya....x lupa untuk kengkawan semua ak doa moge2 kita semua dpt hadapi segala dugaan dengan tenang yaaa...

Potpetpotpet : tahniah pada kengkawan yang bru je dpt twran sambung study x kire dgre or master...welcome to da club naa

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...