Sleepy Saturday

Saturday, June 15, 2013 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Hey peppss...morning2, suda makan tengahari ka semua??? Ak lepas tulis nie nak g cari makan kejap...nk keluar sekarang ak tau cafe mesti penuh punya, malas nak rerebut..so ak ambik masa tulis2 kejap ye...


Uhhh, yesss....today is Sleeeeeppyyy Saturday for me...why??? Cause since last night Im study my finance n only sleep for 1 hour and 30 minute ++ after subuh tadi...sangatlahhh ngantuk ye sekarang nie...Lepas makan kejap lagi, kompom lagi ngantuk jadinya..aiiyooo...

Actually esok i have exam....so pepaham jelah bila study last minute nihh..hahahaa, b4 this ak ade buat entry kasi nasihat jangan study last minute bagai kann..tapi nie la diee...perangaiiiii...aiiyooooooo....cakap gebang kuat sungguhh...ishh3, sangat tidak menjadi teladan yang baguss...but F.Y.I actually this is my style when im study since zaman sekolah lagi...If dekat rumah lagi laa...ak jenjet beg yang sarat dengan buku2 tuhh...tabur depan ruang tamu, bawak jajan..bawak bantal...hambekk...sambil gegolek sambil tenguk tv sambil tu jugak ak study...but lucky me, thats the only way i felt like...ehhh, x stress mana pon study nihh..janji masuk n paham kepala otak ak..haha

Usually ak baca buku ak memang tak ingat apa yang ak baca, ak bukan jenis penghafal yang bagus...but if you guys asking me to terangkan balik ape yang ak baca..ak boleh xplain from A to Z cause i know what i read....kiranya ak lebih mudah memahami dari mengingati...sebab tu bila time exam kalau ada soalan yang minta jawapan senaraikan laaa...berikan laaa..adehh, lemauu je ase...sebab tu semua suruh mengingat n menghafal...cissssss

Esok paper kira2, itu pulak paper memaham n menghafal...kena faham bebetul n kena hafal bebetul....kalau x hafal formula macam mana ak nak buat kerja, tapi kalau hafal formula tapi tak faham cara guna pun x guna jugak kann...so penyudahnya ini la dia, tak tidur malam...tidur pun lepas subuh sejam lebih jaaa....jam 8 dah gigih bangun mandi wewangi kasi segar n menghadap balik itu kerja kira2...adehh...arap2 berbaloi esok mudah ja jawab..amin...woohhh, perut pun suda bersalsaa....moh cari makannnn...ayamm gorengg auummm...lepas nie da kenyang ape lagii...ahakkk...



potpetpotpet : jeles dengan rumate....keje die bangun, Kentut , main game, kentut, makan, kentut kentut dan kentut...hahaha, rumate ak mmg kureng sivik sikit bab angin2 nih...sihatt..hahaa

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...