Cuti bermula..Jom Cari Kerja

Friday, June 28, 2013 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Hari nie dah bermula cuti semester ke-2 bg student UUM n hari nie jugak kiranya bermulalah Bakti Siswa Perdana UUM ...but ak x join la Bakti Siswa ni..bukan xmau join, tapi sebab xde geng..kalau ade ak dah join dah..tapi xpe lahh...lagi pun cuti nie ak dah ade plan tersendiri just tinggal nak gerak je...

A few thing need to do bila balik nanti ak kena cari Kerja n Rumah cepat2. Kerja tu sebab yelahh...xkan cuti nak duduk melepak aje kat rumah kan...ak bukan jenis reti duduk kat rumah aje...kalau nak keluar berjalan pun xde member sangat...semua duk kerja jugak...so baik ak kerja penuhkan masa lapang, dapat jugak duit buat belanja kan...hehehe

Rumah pulak mak ak suruh cari. Rumah yang ak duduk sekarang nie dah dibeli orang...so mak ak suruh cari rumah sewa ajelah sementara rumah kitrg yang satu lagi siap direnovate...Macam2 masalah betul..mana laa ak nak cari rumah nihh..harap2 dipermudahkan jelah Amin.

BTW, cuti nie myb ak xdpt nk update sangat blog...sebab kat kawasan umah ak tu ade masalah tenet katanya..ntahlah ak pun xtau ape punca..tunggu balik nanti baru story lain ye...Ape2 pun terima kasih pada yang sudi singgah baca blog ak ni..Jumpa lagi nanti..insyaAllah.. ^^

potpetpotpet : korang kalau cuti buat2 la cari kerja, dpt duit dpt pengalaman...x gitu..hehe

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...