Wajah Baru dengan Misi Baru

Wednesday, May 29, 2013 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Yeayy...selepas entry awal bulan lepas, ak akan mengakhiri satu lagi entry untuk bulan ini..kiranya ada la aku update entry kan...pembuka n penutup bulan Mei nie...mueheheh...

So kalau korang perasan ada sedikit perubahan dekat blog aku nihh...perubahan paling ketara semestinya warna blog yang PUTIH PUTIH MELATI nie kann....suciii sangat habaq hang...hahaa.... B4 this blog ak warna gelap2 kiranya....then tadi bila ak buka blog terasa macam, makaihhh...serabut la haii...so hasil dari kerajinan mengabaikan note2 yang banyak lagi ak tak baca untuk exam...ini lah yang terjadi...the new nizamriadzi.com punya layout....putih suci giteww...

Perubahan kedua adalah dibahagian Header aku...kalau korang perasan, sebelum2 nie kebanyakan header ak memiliki grafik yang memang ehheeemmm superb belambak designnye kann...tapi kali nie cuma ada perkataan dengan nama ak sendiri...ntah, bukan sebab malas nak design, tapi bila ak tenguk header macam nie terasa macam suka pulak...lebih suci n simple habaq hang...or adakah ini disebabkan faktor usia yang kian matang...maiigaddd....tuakah aku kini...debushhh


Perubahan ketiga adalah mulai bulan Jun 2013 nie...ak nak promote 4 blogger yang ak rasa wajar dipromote selama SEBULAN SECARA PERCUMA...cara ak promote adalah dengan meletakkan blog diorang kat dalam blog ak...mudah aje, kalau korang perasan ada ayat B.O.T.M (BLOGGER OF THE MONTH) kat atas kann....n bawah dia pulak ade gambar tak berwajah (buat masa nie k)...so 4 gambar tu mewakili 4 blogger yang ak rasa owhsem untuk 4 minggu dalam sebulan tu....ni secara tak langsung untuk ak menunjukkan ekspresi penghargaan ak kat diorang sebab rajin update blog untuk ak baca...muehehe...ak nie jenis pembaca secara senyap..jarang2 ak komen melainkan entry tu betul2 memikat hati aku laa....so pada korang2 yang terasa nak ak promote blognya, rajin2 la update blog k...n untuk 4 blogger terawal akan ak update awal bulan jun nanti...sebab sepanjang bulan nie, ak ase 4 blogger nie punya blog je yang ak rajin baca...sebab diorang pun rajin update..mehehehe


Perubahan ke-4 adalah dari kesinambungan B.O.T.M....kepada mana2 blogger yang ak dah promote selama sebulan ak xkan buang blog diorang terus macam tu je...diorang tetap akan terus berada kat dalam blog ak cuma dilokasi yang berbeza...kalau korang perasan kat bahagian atas aku ada letak link "Attention : B.W.B" which stand for "Attention : Blogger Wajib Baca"...Untuk yang terawalnya, ak dah letakkan 6 blogger pemes amos yang ak rasa tak wajar pun ak promote sebab siapalah ak yang nak promote blogger gah mega cam diorang kann...tapi nie sekadar petunjuk kat korang laa...kalau korang terpilih untuk B.O.T.M nanti, lepas abis sebulan, blog korang xkan diabaikan tapi akan terus diletakkan kat bahagian ini selagi blog masih aktif...insyaAllah.



So, ak harap dengan perubahan yang tak seberapa dari blog ak nie akan mewujudkan satu WIN WIN SITUATION...kira macam, ak update blog sambil promote blog korang....korang pun sambil update blog, sambil promote B.O.T.M kat blog ak nihh...ehemmm, ingat saya bukan blogger pemes yang selalu pilih puak2 sama je untuk menang sesuatu kontest tu k....just kawan2 antara kita blogger...so Would You Be My Friend So I Can Publish You Blog In My Blog Too....^^

potpetpotpet : malam nie internet putus2 sokmo....leh mencarut dibuatnya tahu...ish2


You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...