Isu Kes Buli : Identiti Ketua Gangster Kini Dikenalpasti

Wednesday, April 10, 2013 Nizam Riadzi 1 Comments

Assalamualaikum...

Wahhh, hari nie isu kes BULI KETUA TINGKATAN still treding kat Twitter n Facebook....n baru jap tadi ak bekesempatan usha update dari blog MAZEERMOHAMAD tentang identiti ketua samseng aka LAN TODAK yang diwar2kan dalam video banggang tu...


 Luqman Hakim Ahmad (Pembuli Utama aka Suspek Utama)

Mamat nie le yang buat aksi tomoi ongbak kekonon Lan Todak bagai tu...chaitttt, siap minum air kencing setan lagi...no wonder perangai pun hancusss....


Untuk identiti gangster yang lain, boleh usha kat entry lepas ye...tekan link kat atas ak bagi tadi tu je....hemm, ak dengar2 kekonon kes nie dah selesai...dah jadi kes polis pun n bebudak nie dah dikenakan tindakan disiplin buang sekolah... Betul ke idak ak pun x sure lagi, tapi walau ape pun harap sangat tindakan yang sewajarnya dapat dijalankan keatas diorang nih... Pembuli is Pengecut....

Untuk lebih gambar, sila usha link kat bawah nih :

potpetpotpet : dunia2, budak kecik da minom arak..tu ade teruna ke idak ntah tu...

You Might Also Like

1 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...