Isu Kes Buli : Identiti Gangster Cilik Kini Dikenalpasti

Wednesday, April 10, 2013 Nizam Riadzi 2 Comments

Assalamualaikum...

Hari nie dekat FB dipenuhi VIDEO perangai nak haghamm pelajar sekolah menengah yang membuli rakan sekelas. Mengikut sumber dari facebook, budak yang dibuli tu Ketua Tingkatan...not sure sahih ke idok, tapi ape yang sahih n fakta...salah sorang budak yang membuli n bergigi arnab tu dah diketahui identiti dia...


Nahh...siap ade ayat dikehendaki lagi...hahaha, gilo..tapi memang patut pun...


malangnyaa twitter die nie dah ditutup tadi...dah xdpt dikesan, nie je sempat printscreen

IDENTITI GANGSTER GIGI ARNAB

1. IZZAT SYAFIQ BIN ABDULLAH (BBPIN : 2A9E01F1)
https://twitter.com/ijatsyafiq,

Kalau korang pergi dekat blog die, perhhhh...macam tak percaya je die nie gangster gigi arnab yang muncul dalam video buli tu...ayat kemain JIWANG KARAT....gedik gilerrr, awek siap bertukar habaq hang....ntah sunat blom...ade hati nak jadi gengster...choiiii....yang awek tu, hemmm..kalau ko bace ni dik...takde harapan dik oiii...acanelaa ko leh sangkut ngan si Gigi Arnab seko nihhh...


Ayib Aeyman

IDENTITI GENGSTER Ke-2 (Muke Seposen)


No komen dah ak bile tenguk muke budak berdua nie....siot jaaaaa, form berapa baru ni....konek tu da siap sunat ka belom sampai nak jadi ape "LAN TODAK"....nie kes ikut aksi filem ke ape...jadahnyaa bengap... Ak cuma harap satu je, biar ade pengadilan yang sesuai untuk budak yang kena buli tu n biar hukuman yang setimpal dikenakan kat diorang ni..kekecik dah buli orang...lolll

potpetpotpet : sorry atas keterlantangan n kekasaran bahasa terbabit...

You Might Also Like

2 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...