Annoying trip

Friday, April 05, 2013 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Salam jumaat semua....hari ni ak balik ipoh kejap...kejappp je ye...bukan cuti midsem cam dak2 degree nihh...ak xde cuti...thus banyak lagi keje nk kne buat....so...awal pagi siap2 la tunggu bas...

Sampai kat A.star as usual terus ke kaunter tiket n then disapa la awek2 kaunter...tanya ak nk p mana...IPOH...then tros dia cakap jam 1.30...ok deal...ikutlaa bontot dia...kekonon nak ambik tiket..da siap keluar duiy n da nak ambik pun tiket tu...but then sementara nak dapat tiket tu..awek tu blh plak g bergurau senda ngan member dia..another awek kaunter yg ade customer nk p ipoh jugak...awek yg handel ak ni tengah menulis resit so terus dia cakap "ambik la dulu tiket ni" the tiket that suppose to be mine...nevermind...ak suspek mesti ade lagi...but then tetibe die cakap "alamak dik...bas ke ipoh da penuh" ak da macam...WTF...yg baik hati sangat td tu pasaipaaa...sedekah kat org lain sedangkan ak dulu kot yg sampai n tempah...da kuat duit pon...hufttt....

That time ak chill je sb perut ak.lapo..malas layan ak blah terus g cari burger...hahaha..p la Merrybrown but then kat sana...uhhhh....ak sampai la kat kaunter..nk order HotTouch Burger..lama dah x merasa...ade due awek yg bertugas kat kaunter...sorg lagi mamat tengah masak...Ak tenguk jam...ari ni jumaat...x solat jumaat ka...ak alasan perjalanan...dia...erkkk...majikan mmg xde sediakan peruntukan waktu solat jumaat utk lelaki ke...if true...memang banggang laaa...wokehh..forget bout that guy..focus on the two chick kat kaunter tadi...ak dah melangok kat kaunter...dah jeling2 menu....but diorang leh bergelak tawa gurau senda macam ak x wujud je...maiigaddd...is that what you call service....lolll....sabar...dalam 5 minit gak ak perati je gelagat monyet gedik terbabit....so myb sebab dah ade 2 orang lagi berbaris belakang ak..baru tergedik2 tanya nak makan or bungkus...tu pon cakap dengan nada acuh x acuh, x pandang customer n langsung x senyum...perhhh....as customer yang datang membayor ak ase cam gampang kejap...nasib perut ak lapo so ak abaikan semua itu...

Siap bungkus makanan...ak pikir nak naik bas pegi Butterwort je...jelahh...perjalanan sama je pon...if tunggu bas nak ke ipoh jam 3..dari ak melangut termenong bodo..baik naik bas ke Butterwort dulu...perjalanan sama ja pon if naik bas ipoh still singgah sini jugak...so penyudahnya here i am on the way to Butterwort...till then....hope xde ape lagi yang mengannoyingkan...nanti ak update lagi naaa....

Potpetpotpet : duk sebelah pariyapapapaaa....menyengat kalbu idongkuuu....sob3

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...