Tarikh dan Harga Galaxy S4 bakal dipasarkan

Friday, March 15, 2013 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Setakat nie takde tarikh rasmi bila Galaxy S4 mula akan dipasarkan ke seluruh dunia dan pastinya juga di Malaysia... Tapi mengikut maklumat yang dinyatakan dalam pelancaran Samsung Galaxy S4 pagi tadi, berkemungkinan smartphone terbaru nie akan mula diedarkan ke l55 negara dengan pengedar tak kurang dari 327 saluran pengedaran pada penghujung bulan April atau awal bulan Mei mengikut kepada negara tertentu.

Bagi ak memandangkan kebanyakan pengguna smartphone di Malaysia menggunakan Samsung sebagai telefon pintar diorang, so berkemungkinan besar pihak Samsung akan memberikan keutamaan kepada kita dan myb akan dapat handphone terbaru keluaran Samsung nie pada awal bulan Mei nanti atau kalau lebih bernasib baik pada lewat bulan April...kiranya sebulan dari sekarang.

Samsung Galaxy S4 nie datang dalam 2 versi iaitu 3G n 4G  dengan ruangan storan data sebesar 16GB,32GB n 64GB...so harga adalah berbeza seperti kebiasaan lah kann.. dan pada ak harga Samsung adalah tak jauh beza dengan harga Galaxy S3 pada awal kemunculannya dulu...mungkin dalam sekitar RM2299 jugak...or mungkin lebih..erkkk, harap ayat lebih tu x hado laaa...

galaxy-s4-launch-000054

potpetpotpet : Samsung makin ade uhmmm wehhh...

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...