Peminat Fanatik Nora Danish Meroyan dekat Aku???


Assalamualaikum....

Wohhh...sedey2...ak kne marah la pulok...sob3, tapi xpe yang penting niat tu ha..toi tak...hehehe...senanye cam ni..ngah scroll pix2 instagram tetibe ngan tesengajanya ak leh rajin kekomen gambar sorang artis comey lotey negara nih...spe lagi klu bukan kak nora danish...yeayy...ak salah sorg peminat sis nihh...sejak zaman sitkom puteri kat tv3 dulu nuh...tp xde la fanatik sgt..just suka...not FANATIKKK..

ditakdirkan..tadi gambar sis nora tu dijadikan isu pendebatan la pulok..klu nak ikotkan xde ape hal sangat...just gambar sis nora wat sign tangan like rockers2 selalu buat tu...yeahh yeahhh tuu..hahaha...

So, mostly rasanya ramai yang tahu maksud simbul tu kalau zaman2 black metal its call simbul sembah kambing hitam..or what so eva...but untuk kesimpulan secara menyeluruh simbul tu pasal sembah setan...sorry if im wrong...just from my lite reading...tu la katanya...n for sure jugak simbul tu diajar oleh orang2 yahudi...its not islamic at all...

Dan ditakdirkan jugam seorang hamba allah ni yang jugak peminat sis nora kasi la komen...dia cakap simbul tu simbul sembah setan, hope x buat lagi lepas ni...simple je ayat dia...bagi ak ayat dia xde kasar or menusuk jiwa mana pun, juat bagi tahu maksud n nasihat yang sangat ringkas...hope x buat lagi..titikl...but howevaaa...

Fanatik fans pun muncul...entah dari sekolah pondok mana dikatanya yang bagi nasihat ni terlampau sarcsm or whatsoeva...bahasa dia pun sangat x mencerminkan seorang muslim or orang melayu yang mementingkan bahasa yang sopan...orang lain ada komen jugak, bahasa semua simple2 je...tapi tulah...ntah kenapa, fans sorang ni abis serang sape aje yang menyokong hamba Allah yang sorang tu...hufttt...sadisss...

Macam ak kata dalam entry lepas, nak sokong artis tu boleh...tapi jadilah peminat yang berilmu...xlan artis buat dosa kira cakap..wahhh, elok2 bagusss...then artis tu buat lagi...xke kita kejam...aniaya artis tu terusab buat dosa...plus kita pun dapat tenpias dosa sama...x gitu...

Ak punya komen..hemm..ak cakap cam ni... xpe la sis xxxxx , at least u dah jalankan tanggungjawab sebagai saudara seislam..no hall lah.. titikkk...erkkk, ada mana2 bahasa yang kasar ke kat situ...wuwwuuwuw...minta maaf sesangat kalau ada..mintak tolong ajar betulkan macam mana cara nak berbahasa dengan lebih sopan..huhuhhuu......

Then dia balas macam nie...



So....dia cakap kat ak jangan memandai???? Eekkk...apa salah ak??? Ak memandai tang mana...ak cuma cakap ayat simple je kot....parokk cam nihh...sumbak mung...hahahhaa....

Potpetpotpet : manusia manusia...haishhh

posted from Bloggeroid

Popular Posts