sesi pendaftaran...LAGI

Wednesday, February 13, 2013 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Dan minggu depan ak mula mendaftar lagi.... sedar tak sedar, ujung minggu ni ak da kena balik kampus...status student ak kembali nmpaknya...kali nie sebagai master student...Yeah, alhamdulillah cita2 nak lanjutklan pelajaran sampai ke peringkat sarjana insyaAllah tercapai x lama lagi...so sekarang ni memang banyak lagi hal nak kena buat...itu ini tak siap apa lagi...huhuhuuu

Bila dah jadi macam ni, teringat ak 3 tahun lepas....macam ni la jugak...time sesi pendaftaran untuk degree, macam2 ak tak buat lagi...bukan sebab ak bertangguh or lalai tapi sebab pihak u yang kasi arahan lambat....nak wat acane...huhuuu... Tapi alhamdulillah, disebabkan ak sambung dekat universiti yang sama...so ak tau la nak bawak barang ape je...just bawak mne yang perlu dulu...macam baju, seluar....BOXER...muahaha...tu wajib tu utk jaga kebahgiaan berumahtangga kelak...kuikuikuii...gelak gataii...

Tapi kali ni ak rasalain sikit sebab lagi klang kabut aku dibuatnya,,, serba serbi lambat, tiket x beli lagi, kad matrik x buat lagi, cek kesihatan pun blom buat...adehhhh...itu semua ak buat time balik sana nanti jelah...hope semuanya berjalan lancar la kann...

Dedulu time nak daftar degree semua tu ak dah stelkan awal2...yelah ak xtau ape2 pasal nak jadi budak universiti nie kan...ak dulu budak form 6 je...sekolah biasa je, pakai uniform sekolah...xmacam kengkawan lain masuk kolej ambik diploma..so diorang da pandai la sikit bab2 tu....kire ak slow la sikit WAKTU TUU...now tidak lagi...muhehehe...

Perasaan nak masuk jadi student balik..hemmm, terasa macam kencing manis sangat....kejap rasa nerbes, kejap rasa eksited....senang cite ais kacang punye flavor lahh...macam2 rasa ada... Terpikir, masuk universiti sama tapi geng2 lama xda..wuwuwuw...sedey gak...acane nih..ade ke geng baru yang nak dibuat teman borak gegile...nak ajak cecarut beregu bersama2...nonton blue secara berjemaah..perhhh, semua tu wat ak nerbes..kalau pasal nak pegi klas ak x heran..sebab mostly memang dari dulu ak suka pegi kelas sorang2...malas dengan kengkawan...banyak sangat karenah...muahaha..so solo molo is cool jugak if pegi kelas lahhh....but dalam kelas biasa lahh....wajib mesra alam...

Harapan ak just satu je...hope sangat ak x sekelas dengan lect2 yang dah mark muke ak sebagai kaki ponteng kelas..muahaha...lagi satu arap sangat dapat group asgmnt or what so ever that might be happen soon gonna be da best bessttt je semuanya...Tak mau ade yang meleret2 wat ak mencarut kat twitter plak nanti...mohon sangat pasal tu..hahaha

potpetpotpet : semoga impian akan terus jadi kenyataan...amin

Published with Blogger-droid v2.0.6

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...