Perlu ke aku buat??? Atau di sini saja

Tuesday, February 12, 2013 Nizam Riadzi 2 Comments

Assalamualaikum...

Kebiasaan sebelum ak nak tidur ak akan buat semakan kat email....GMAIL, YAHOO dan HOTMAIL...n dapat ak dapat satu email dari seseorang yang bertanya dekat ak...

"Y NOT U BUAT ANOTHER GADGET BLOG, XPAYAH CAMPUR DENGAN BLOG YANG ADA SEKARANG...JUST FOCUS ON TECH...CAN U?"

Woohhh..., adakah itu CADANGAN atau SOALAN....n aku andaikan aje dedua... Emmm, actually memang la ak nie peminat gadget n teknologi nihh, tapi ak just menulis secara random...tak terlampau fokus dengan itu...walaupun minat tu ada. Teringin jugak nak buat tapi mungkin bukan sekarang...insyaAllah lain masa....tapi kann, korang nak baca ke kalau ak komen pasal gadget2 nih..karang mule ade cakap ak terlampau IFAG macam satu blog gadget tu...erkkk..teetttttt...hahahahaa

Tak pe...insyaAllah, mungkin nanti...mungkin ^^


erkkkk......accepted keeee

potpetpotpet : kalau line cam siput...update pun cam siput nt,,,tenguk la acanee

You Might Also Like

2 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...