Orang Besar....Oiiii Orang Besar

Tuesday, February 05, 2013 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...


Terasa hangat sungguh ari nie bak kata orang utara...hangat lagi hati ini...buka pa, ari nie seharian ak duk usaha nak jumpa dengan orang besaq2 kat bangunan sekian sekiann...dari awal pagi tadi nuh sampai laa nie x dapat gak ak jumpa, nie after lunch hour ingatkan boleh jumpa, sekali setiausaha die cakap die ade khusus pulak...tunggu petang nanti....owhhmaiii, terasa sangat macam ak nie pengemis habaq hang.

Nak kata ak x buat temujanji dah buat awal2 dah n depa yang suruh datang pada masa n tarikh sekian2, tapi akhirnya cam nie lah....termelanguk ak dari awal pagi tadi. Kalau ak nie kaki shoping, rasanya sempatlah tawaf pavi tu dua tiga kali, naik turun lif sampai rosak...haishhh

Korang pernah tak alami situasi macam ak nie...senang cite diorang akan cakap TUNGGU SEKEJAP YE DIK, atau CUBA TANYA PIHAK SEKIAN-SEKIAN...n pihak sekian2 pulak suruh tanya pihak yang lain....adehhh, sangat efisyen je, kita dijadikan bola..main pas2 sana sini... Sob2, kalau x disebabkan hal penting...lama dah ak angkat kaki selamat jalan romeo...hahaha

potpetpotpet : kalau ak buka gerai goreng pisang pun mau dapat berapa puluh henget da nihh...hahaha

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...