Macam Korea Sangat.....errkkkk

Tuesday, February 05, 2013 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Nahhh, tu diaaa...tu la ayat yang ak perati sejak dua tiga empat lima enam tujuh n lapan menjak nie menjadi sebutan kebanyakan gegadis or lelakis untuk mengekspresikan pendapat diorang tentang ketampanan or kecantikan seseorang. Kalau dekat instagram tu, mesti akan ada ayat "MACAM KOREA SANGAT" terutama dekat gambar artis2 kita or budak2 yang berwajah cantek lg kacak bergaya ...untunglewwwww...


Tapi bagi ak, senanya kann....kalau nak dibandingkan dengan ayat "MACAM KOREA SANGAT" tu, sebenarnya pemilik wajah asal tu nampaknya lebih kachak or cantek dari artis korea sebab diorang berwajah original aka asli *ASLI KEWW* tak macam artis korea yang memang sedia maklum kebanyakannya menggunakan khidmat pembedahan plastik untuk kelihatan seperti apa yang kita lihat sekarang. 

Kalau nak diikutkan ak pun jeles, yelah muke kemain tulus muluss...dengan idung cecomel...tapi semua tu just buatan plastik...yang kita komen "MACAM KOREA SANGAT" tu pulak original...*kalau tak tu... no komen la kannn*

Tetapi kann...korang pernah terpikir tak kenapa "MACAM KOREA SANGAT" untuk diekspresikan ayat cantek or hensem tu....berbanding "MACAM INDON/BANGLA/NEPAL/MYANMAR SANGAT" yang jelas2 kita paham ayat die macam nak menyindir... Kalau orang cakap dekat kita, wehh style lah rambut ko "MACAM KOREA SANGAT" ape korang punye feeling....terasa cam nak kiss2 je orang yang bagi ucapan tu kan...tapi acane plak kalau sebaliknya ...wehh style lah rambut ko "MACAM INDON/BANGLA/NEPAL/MYANMAR SANGAT"...terasa macam nak disumbat2 je lesung batu kat mulut dia kan...hahaha.... persoalannya sekarang, kenapa jadi macam tu??? Korang pernah terpikir tak...

Kalau kat instagram tu, kadang2 ak tersenyum sesorg jugak tenguk gegadis la kebanyakannya macam "PLEASE BALAS BALIK KOMEN SAYA" dekat artis sekian2.... Well, sebagai peminat or orang yang hendak dihargai ak paham, mesti la at least kita nak maklum balas, nak2 dari orang yang kita suka...tapi kalau dah artis yang kita puja n wajah "MACAM KOREA SANGAT" tak nak layan kita...jangan sampai kita tertadah2 tangan nak kan komen maklum balas dari diorang. Well you know what dear, they are nothing without us...Kadang2 diorang terlupa jasa peminat kat diorang kannnnnn....hahahaa, kemain perli artis...phewww...mamajuwii sangatt.. ;P

potpetpotpet : tapi kan...orang korea x sehensem/cantek org Malaysia...kite original ;P

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...