Blogger Baru Tak Berkualiti???

Tuesday, February 05, 2013 Nizam Riadzi 2 Comments

Assalamualaikum...


Amboii jahatnya mulut cakap blogger baru tak berkualiti yaa....mulut siapa tu, cakap cepat...hahahaa....xyah risau sape cakap, sebab itu ak yang tulis....xde orang bercakap2 kat sini. Blogger baru tak berkualiti, owhhh tang mana yang ak nampak tak berkualiti tu...cube explain sikit....

Ehemmm, jangan emo2...minta maaf pada blogger baru...senanya ak tak berniat nak maksudkan korang yang baru nie tapi just kepada Blogger Baru Yang MENGEJAR FOLLOWER SAHAJA....tetttt...

Apa masalah kalau kejar follower, biarlah...blog diorang...diorang punye suka hati lah kan, yang ak menyebuk tak tentu pasal nie kenapa pulak...Emmm, actually...kebanyakkan blogger baru nie sejujurnya ak cakap tak banyak yang mampu menulis sehebat blogger lama...cth mcm Abg Ben Ashaari, Hanis Zalikha or sesape jelah yang pemes amoss tu... Kalau korang pembaca blog dari zaman dahulu kala lagi, diorang nie semua memang popular sampaikan boleh berenti kerja dengan menulis blog aje...duit yang mencurah masuk *usaha tinggi tu k* klik sini

Blog diorang nie memang dilawati ak tiap kali sebelum tidur sebab gaya penulisan n penceritaan yang begitu unik...kadang2 sampai boleh buat kita rasa kita yang ada dalam situasi tu... Blogger sekarang, walaupun sebulan berblog tapi follower mak aiii...memang tak tertanding la ak...semua melebihi 10000 follower....bila ak cek entry, adehhh...mostly SEGMENT U FOLLOW I, I FOLLOW U.....rasanya tiap hari buat atau dijoin segmen macam tu aje...mana identiti sebagai seorang blogger...kadang2 ak sampai tertanya2, ini blog segmen2 or what???

Selain dari yang suka join n buat segmen follow2 nie, ada jugak blogger baru yang suka copy paste....itu je kerjanya...memang xde keje lain, paling annoying ak bila sampai5 ke 6 blog yang berbeza memiliki entry yang sama....masing2 tak mau kredit kat siapa yang original menulis pulak tu...haishhh

Bagi ak, ak lebih suka membaca blog yang ada sedikit ilmiahnya, ada sedikit lawak jenakanya, ada gila2nya dari setakat STATIK benda yang sama. Tak guna jugak follower beribu tapi identiti sebagai blogger tu masih ak sendiri tak tahu siapakah kamu...

potpetpotpet : banyak kali nak buat segmen, tapi selalu jugak lah ak bertangguh n lastnya x jadi ;P

You Might Also Like

2 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...