Aku Join Segmen Jom Blogwalking???

Saturday, February 02, 2013 Nizam Riadzi 2 Comments

Assalamualaikum...

Hahahaaaa, kalau korang perasan ak memang jarang2 join segmen2 nie....sebab ape, sebab ak jenis memilih gak...n ikut mood...heheee, but kali nie ak rasa tertarik pulak nak join segmen anjuran nabila biela nie....sebab ape ekkk, myb sebab die punye banner segmen nie comel kot...hahaaa..n yang paling penting this is my first segmen yang ak join for 2013....erkkkk,perlu ke cerita.... *wattsoevahhh

So, pade sesiapa yang berminat nak join...boleh KLIK LINK KAT BAWAH BANNER n IKUT SEMUA SYARAT serta PERATURAN yang telah ditetapkan *I HATE RULESSS...cisss

KLIK SINI
Tapi kannn, tapi kannnn...emmm, emmmmm.....hahahaha....Aku harap ak tak tersalah masuk segmen la bukan sebab ape, ak tenguk blogger GEGIRLS je yang join...aiiyokkk, mati lerr kiteww...hahahaa...

EXTRA FROM ME 
ehemmm, meh ak nak komen sikit pandangan pertama ak bagi blog cik Nabila Biela nihh....emmm, NICE....x menyakitkan hati sebab tekan je terus terpampang header blog die...xde nak tunggu loading bagai....klu setengah blog tu, perhh memang annoying gilasss....kene tunggu gegedik, mula la ak tekan pangkah...tutup terus..hehee...

Tatasusun atur blog memang kemas, memuaskan hati n mata ak...x rasa semak pun, semua tersusun dengan baik...Ada ruangan untuk sewa iklan which is for me sangat sesuai letak kat bahagian atas macam tu n bergerak2....memang menarik perhatian...

Tapi kannn, hahahaa...ak kurang gemar tang anak panah tu....adehhh, y mostly gegadis suke anak panah yang cecomel cengitu ekk, walaupun comel tp agak annoying bila kita hala ke satu tempat, klik x mengena...adehh...hahaha

Overall blog Cik Nabila Biela comeyyy....
*kemain ak kritik blog orang..hahaha, jangan mara naa ;)

potpetpotpet :  Ak bukan nak menang hadiah, just nak blogwalking...sudi2 tinggalkan link kat bawah komen ak nanti yaa....tunggu diterjah ^^


You Might Also Like

2 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...