Aku Join Segmen Blogger FizGraphic Di Awal Pagi?

Saturday, February 09, 2013 Nizam Riadzi 18 Comments


Assalamualaikum...

Memorning semua....yesss...benar, itu semua benar dan bukannya gosip semata...memang ak join segmen awal pagi buta nihh.....hambekkauu, awal pagi sabtu ak hupdate belog habaq hang....sebelum subuh tu....hahahah, nie semua gara2 nk join n kasi sokongan kat segmen blogger fizgraphic...

Kalau korang nak join leh follow semua syarat yang ditetapkan....n ak ase ak xyah follow dah syarat tu sebab ape, sebab ak da lama pon follow syarat yang ditetapkan...tapiii...hehehehe, jap2, baru nak follow G+ ...muehehee, almaklom ak sendiri pun jarang berG+ nihh...twitter manjang... ;P....so pade korang yang nak join leh tekan link kat bawah banner ni k...

TEKAN SINI

Nihhh, ade bahagian suh komen belog dia pulak...adehhh..nie ak lemah ni, mule la ak nak kipas ko ni fiz oiii....hahaha...harap umpan terkena naa...so here the deal...ak mule follow ko bila ekkk, ntah dah lama asenya sejak dari ak mule degree sampai sekarang minggu depan nak sambung master dah pon tapi yang ak pasti ak pernah mintak tolong ko ajar ak cara nk buat header leh gerak2, pusing2...time tu ak terjelez ngan header ko yg agak lain dari yang lain....nmpak fresh sgt....so dengan baik hatinya ko kongsi ilmu tu ngan ak...makasih sangat bro... *walaupun last2 ak x berjaya gak buat...muhahaha....x reti baiii...ak adobe biasa pandai laa...

Pasal entry2 ko plak....ok ko slalu gak update blog, so disebabkan tu blog ko antara yang ak subscribe kat feed google ak...senang baca secara offline, asal ko update je terus gegetar masuk dalam hp...memalam b4 tido ak suka membaca, x kiralah buku karton ka, buku majalah mangga ka, buku papejelahh...asalkan boleh bace...tp kalau buku dalam gelap mesti xleh nak bacekan..so bile dah tutup lampu ak beralih kat handphone ak plak...bacelah google feed ak nihh...bce ape aje yang ak subscribe...semua entry ak redah...so ko antara blogger yang ak selalu baca entrynya...asalkan update mmg ak bacalah...kire ak nie silent reader la...hahaha...x caye, nie haaa ak siap gigih screenshot ko tahu...payah woo nak screenshot...muahaha....


Ape lagi, ko pandai design...itu ak suka...sebab ak pun gila design jugak...kadang2 idea ko tu leh ak cedok2 sikit time ak bler2 nak design sumthing...muehehehe....tp no worry, ak bukan jenis copy paste punye org...rekaan original x ciplak ok...no worry ko nk post design kat blog pas ni naa...haahaa
Ok, asenye da cukup la ak kipas ko pepagi bute ni...so klu sudi n termakan umpan kipas ak nih, ape lagi...jangan malu2 sertakan blog ak dalam bloglist ko ok....ape2 pun teruskan mendesign brotha...

Potpetpotpet: kaki ak luka...nak tahu pasaipaa...nantikan...muehhehe

Published with Blogger-droid v2.0.6

You Might Also Like

18 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...