A Week As Marketing Master Student

Saturday, February 23, 2013 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Alhamdulillah its already a week im being a master student in here UUM...such a roller coster feeling. Kejap rasa seronok, sebab ada member n pengalaman baru, kejap rasa sedih sebab member2 degree semua dah takde, kejap rasa geram sebab ade junior ingat ak budak extend..cisss, kejap rasa bosang yang amat-amat sebab tak tau nak kemana, kejap rasa takut sebab lect kemain ganas2 semua...ntah...perasaan semuanya bercampur aduk...digaul sebati bak adunan doh roti yang bakal dihasilkan..harap2 doh terbabit sedap lagi wangi la kan..hahaha

Emmmm, sepanjang masa seminggu ak kat sini cuma bertemankan lappy yang dipenuhi cerita running man..yess, ak memang fokus nak sedut selagi boleh cite ni sebab time kat umah memang ak tak tenguk la banyak betul tanggungjawab rasanya..hahaha...so ak akan gigihkan diri layan satu demi satu episode. Sepanjang duduk kat sini jugak, ak telah berjaya menjadi pendatang haram yang mengginap di dewan pengginapan pelajar yang bukan untuk pelajar master, tp untuk pelajar degree...so ak menumpang jelah kat sini, bukan ape...tempat duduk student master jauh kot...ak mne bawak kereta or motor..kalau bawak pun lari bajet nanti nak isi minyak bagai...gila ape nak minta duit kat family...hahaha, wat masa nie ak berdikari gune duit tabungan je dulu..no big deal, still alive bebeh...

Pasal kelas, sem pertama nie ak just ambik 4 kelas je...xberani ambik bebanyak..kire banyak da tu senanya sebab maksimum 5...hahaha, bukan ape..ak nak sesuaikan diri dulu..nanti da better will try it more on the next sem...insyaAllah.

Overall.....as a marketing master student....sangat berbeza dengan dedulu...ntahlahh..yang pasti bermula esok semuanya akan menjadi satu kenyataan...sebelum nie minggu add/drop...main2 lagi...nanti tunggu kau esok..kompom berdoyon asgmnt bagai...mohon dipermudahkan hendaknya. Amin

potpetpotpet : ak banyak nak menulis, tapi kekangan masa betul...haishhh

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...