Tahniah buat Harimau Malaya!!! dan FAKERS Safee Sali, Apek, Dato Rajagopal & Syafiq Rahim

Sunday, December 02, 2012 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

*Amaran entry ini bukan untuk mengaibkan tetapi mengingatkan, sebarang kekhilafan harap dimaafkan dari hujung rambut hingga ke kaki...terima kasih.

Amacam, lena tak tidur semalam...atau pun ade yang tak tidur sebab raikan kejayaan pasukan Harimau Malaya menumpaskan Pasukan Garuda dengan 2 - 0. Again tahniah Malaysia sebab pasukan kebangsaan kita layak ke separuh akhir dan bakal menentang Thailand nanti.

Tapi, dalam seronok2 bergembira...ada jugak SIPOLAN-SIPOLAN yang ambil kesempatan dengan menggunakan akaun TWITTER PALSU dengan menyamar menjadi wira-wira Harimau Malaya, yang ak detect sekali adalah Fakers untuk akaun Dato Rajagopal, Syafiq Rahim, Safee Sali and Khairul Fahmi (Apek) n akaun palsu untuk Wan Zack pun keluar jugak tapi sekejap sajalah, x semeriah 4 akaun yang terlebih over fakersnya.

Bagi ak diorang nie myb just nak melawak...just nak guna nama pemain yang diorang minat je (positive thingking) walaupun mungkin jugak memang saja nak kejar glamor murahan dengan menjadi tweet femes secara pantas...owhh, ak yakin diorang nie belum baca TIPS untuk cepat femes di twiiter..atau mungkin ini cara diorang...owhh entahlahh...

Mula-mula ak nak abaikan je, ahh..lantak la kan sebab memang ramai pun fakers lagi...but bila tenguk makin ramai pulak rakyat Malaysia iaitu penyokong setia mengucapkan TAHNIAH kepada ORANG YANG SALAH ak rasa macam, heyy tak patut la pulak...sebagai peminat pasukan kebangsaan yang bertanggungjawab, xkan ak nak biar klann...ini adalah TAK PATUT KEPADA PEMAIN, dan dah kompom2 kepada PEMINAT sebab TERTIPU n DITIPU oleh fakers terbabit. Ucapan untuk PEMAIN bukan fakers yang tumpang glamor.

Antara penyokong yang TERTIPU!!!!...huhuhu
p/s:sory korg glamer jap

Pemainan diorang nie memang menarik sebab ape, tetap update twitter walaupun dah terang lagi bersuluh para pemain sedang ligat bermain atas padang...but diorang nie lagi bijak...sebab bagi alasan twitter diorang akan diupdate oleh BADRUL yang tak main...phewww...bila masa rehat atau habis baru kembali menyamar sebagai pemain balik...

salah sorang Faker yg menyamar sbgai SAFEE SALI


Nak main-main tu boleh tapi janganlah sampai MEMPERMAINKAN RAKYAT MALAYSIA, PENYOKONG N PEMINAT HARIMAU MALAYA...kecewa jugak dengan sikap fakers yang macam nie...tapi apa yang lebih memalukan, ada COMPANY BESAR JALUR LEBAR NEGARA yang boleh ucap TAHNIAH kepada fakers jugak...hahaha, myb diorang pun tetipu dengan drama fakers berkenaan...tabik spring ak cakap...

Buat peminat2 Harimau Malaya, sini ak letak akaun rasmi twitter pemain PASUKAN HARIMAU MALAYA KESAYANGAN SEMUA, so korang takde la tertipu lagi..toi tak...hahaa...kita bagi UCAPAN KEPADA ORANG YANG SELAYAKNYA...not FAKERSS


ok, ak bg yang 5 ni je ok, Dato Rajagopal ak xtau, sebab ak sendiri tak follow die...hahaa, kalau korang nak tau akaun diorng tu REAL or FAKES, just pegi je kat akaun ORIGINAL pemain yang korang kenal n tenguk diorang FOLLOW siapa...mostly diorang just follow kawan2 je..n kawan2 diorang for sure pemain kebangsaan jugak right...so make its simple...jangan buat diri kita terpedaya dengan kebijaksanaan FAKERS memperbodohkan kita...Hidup Harimau Malaya...

muehehehe...meh la follow saya, kalau berani SENTAP laaa

potpetpotpet : kesian kat awek2 comel ramai tertipu...

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...