Aku Menghilang Diri Lagi???

Assalamualaikum...

ammboiii, kemain sayang upenye member2 facebook ak kat ak yerkk....buka kejap td, berderet soalan kat inbox...n paling banyk soalan die berbunyi cam nih :

"weii, ko pegi mana pulak kali nihh..jangan lupa ole2 untuk ak tau"

phewww...amboiii kemainnnn, pantang ak keluar jejalan nak ole2 aje....ak kasi penumbuk mau...hahahaa, ak sekarang nie kat negara orang...ahakk, lokasi dirahsiakan..kalau nak tau boleh cek gambar ak kat instagram...korang mesti dapat teka ak kat mana punye lahh...sape teka betul ak belanja coki-coki 1...muehehe..

Aku datang sini atas urusan kerja n jejalang,..muahahhaa...senanye urusan kerja tu xde la sangat, lebih pada jejalangg je ak kat sini..yelahh, ak abis je study ari tu xde kesempatan langsung nak jejoli sakan...abis intern, anta report terus kerjaaa....then insyaAllah kalau ade rezki ak sambung master pulak..owhh maiii, so ak ase ini la peluang terbaik bagi ak...menghilangkan diri kejap dari dunia penuh pacaroba...gitewww...kikikiii

Anywayy....ak x sure lagi nak balik bilaa...ikut mood lahhh, tenguk dulu acane, sebab ak xde plan lagi nak balik wat mase nihh...jejalan pepuas dulu, after that baru pikir lain...kannn...

potpetpotpet : kat sini sejuk wehhh, kalau ade sirap ak leh kepal2 jadikan ais kacang...muehehee...klue tuu., ce teka saya di mana ;)

Popular Posts