Ada Masa Kita Jadi Macam .....

Assalamualaikum...

Sebelum baca ak nak bagi amaran keras yang nie antara entry xleh blaa ak, or bak kata blogger pemes, ini entry sampah...sob3...

Sebagai seorang blogger...korang pernah tak macam dalam satu situasi tuhhh, tengah bawak basikal ke, ngah gosip ke, ngah meneran kat bilik temenung ke..pe2 jelah tetibe...ngan tetibe idea nak nulis entry kemain mencurah2....amboiii wrong timing orang cakap. If duduk depan lappy tu haghommm idea nak muncul kann...

So memandangkan timing tu tak sesuai, kite p PENDINGkan dulu entry tu kat dalam kepala otak yang kekononnya kita yakin nihh boleh simpan lama....then bile dah ada masa yang sesuai, buka lappy...siap jajan kat sebelahh...wahh, ready jemari nak meraba keyboard bagaii...but thennn...

Ibarat internet maxis yang selalu LOADING walaupun bayaran bulanan x pernah misss, tetibe je idea yang kite pendingkan tu STUCK.....LOADINGGG...keep LOADINGGG....n akhirnya...

LOLLLLL

nothing yang keluar, so mula la entry sampah cenggini yang keluar...hufttt, nampak beno xleh tanding ngan blogger pemes yang leh update setiap idea diorang...cissss....sadissss...

potpetpotpet: now kat Korea, tetibe rasa nak p Hong Kong...acane tuu ;P


Popular Posts