Sintok Aku Datang....

Wednesday, November 07, 2012 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Kemain tajuk ala2 Istanbul Aku Datang (di pawagam 8 Oct ini) sempat lg promote...ihikkk....wokehhh, tarik napas...hembosss...tarikk hembosss....

Hufttttt....esk ak balik ke Sintok setelah hampir seketika lamanya x kembali ke sana dik kerana praktikal dekat Jepon... Terasa malas bebenor nak balik walaupun b4 this kemain rindu hoii nak balik...nak say hai haii kat memonyet semua :) .....

Esok insyaAllah sampai kat  UUM, tempat ak mengaji selama 3 tahun untuk degree n lepas hantar je report...maka abis la suda tugas ak sebagai seorang pelajar :), sekarang ni pon ak da kerja kat Sime Darby as exec kat bahagian plantation...owhhh, currlasss ko tau...hari2 menghadap jem jalan raya yg superb nyampah...

Berbalik kepada cerita Sintok Aku Datang . Emmmmm....ntah, xde prasaan nak balik beb..wuwuwuu,, acane nihh...acane nihh....what should i do....siyes malas....kenang muke member, k semangat..tp bile tetibe terkenang kerja yg superb berdozen x siap lg...adehhh....x sangka dunia kerja x best mane pon.... *ikhlaskan hati sepoiii

Tarik napas pepanjang.....n yeahhh....still malas =_="

Potpetpotpet : sian korang terpedaya dgn entri malas ak nih...owhhmaiiiii

Published with Blogger-droid v2.0.6

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...