Pendedahan Penganas Islam dalam 007 Skyfall...kebetulan atau???

Monday, November 05, 2012 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Yeahh, curi masa kejap nak hupdate sat cite James Bond Skyfall nihh...amacam, korang dah layan belum...if belum ak sarankan boleh la pegi tengok...crite 2 jam setengah ni mmg berbaloi utk di beli tiket wayangnya.... :)

Macam siri James Bond yang lain, skyfall mmg x menghampakan, aksi2 lasak memang superb...puas hati sangat ak cakap...jalan crite asenye xpyh ak story sb byk lg blogger femes yg lebih arif n layak story pasal tu walaupun *copypaste jeww...hahhaa

Ape yang ak perasan, dalam james bond skyfall kali ni ade satu babak diorg tunjuk PENGANAS U.S yang melarikan diri ke negara ISLAM n menukar identiti kepada nama ISLAMIK mcm HUSSEIN bagai...siap pakai kopiah wa cakap lu....

Ok, korg nmpak tak...adakah Skyfall cuba nak membantu umat Islam n menyedarkan masyarakat dunia tentang tipu helah pengganas yang sengaja mengunakan identiti palsu yang lebih islamik... Bagi aku, mungkin sb ak dapat lihat aspek tu...kalau ak boleh nmpak, x mustahil dari berbillion yg menonton skyfall turut akan ada paling koman seribu orang lagi yang akan nampak aspek tu....tapi kalau bukan itu niatnya, xtau lah pulak kan... :)

Ape2 pun bagi ak, filem ni memang memuaskan hati...Sebagai seorang penonton yang kekejangan bontot berjam duduk dalam pawagam tu...ak rasakan ianya mmg berbaloi utk ditonton...cuma...biasalah nama pun crita omputih, wajib ada sceen romen2...walaupun x byk n x lama, tp bg ak...pd family yg p hangkut 1 family layan cite ni wajiblaa cover mata anak2 tu...n lepas abis cerita kasi nasihat perbuatan mcm tu dilarang dlm islam (bg muslim) n x elok...ade baiknya kalau difikir byk kali kalau nk bwk ank2, bukan ape...paham2 jelah bdk zmn sekarang ni advance semacam, apa yang dilihat..itu yang dibuat... :)

Potpetpotpet : bawak anak sedara layan kartoon je...layan ape gelak2

Published with Blogger-droid v2.0.6

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...