No more Facebook n Twitter

Tuesday, November 13, 2012 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Sebelum tu nak ambik kesempatan mengucapkan Selamat Hari Depavali kepada semua kaum India di Malaysia...ehhh, nak ucap kat semua rakyat Malaysia lahh...yelahh, raya2 nie kan semua bangsa kat Malaysia pakat sambut...x kira raya ape pun...we all 1 Malaysia kann *tetibe lagu 1 Malaysia berkumandang =_="

Hari Ahad lepas kire secara rasminya ak dah tutup akaun Facebook and Twitter ak, sebab ape ak tutup...hemmm, myb ade beberapa perkara yang ak rasa ak dah sampai over limit and ada baiknya ak tutup seketika semua aktiviti sosial ak tuh...No telefon pun ak dah tukar, x lagi guna no lama...so pada kawan2 ak, jangan risau...ak ada je, korang still boleh keep in touchingg with me kat email ok...^^

Actually ada yang bertanya, ak sentap dengan siapa2 ke sampai nak tutp semua akaun nihh...ehh, xde lahh...if sentap..dengan blog n instagram ak dah tutup sekali kot...but as u can see, its still in here right...It just that i need my own space untuk seketika. Dah takmau ade kaitan dengan dunia glamor sosialista lagi...*ayattt diva sangan chuolls...hahahaha

Bila dah takde akaun Facebook n Twitter tu, mmg rasa macam...ehhh, separuh diriku hilang jugak lahh, nak2 akaun twitter...ak nih jenis sikit2 nak mikroblogging....so bile twitter dah xde, ewahhh...sengal ubi jugak asenye...app dekat dalam hp pun nampak gayanya just tingga app semata...no more use...tinggal sejarah untuk seketika...

Aku ingat takmau tutup, but bila dah tenung n renung...yes i must stop for a while...if not boleh jd ak makan hati berulam jantung....hahahaha...tettttttt...adalah, i sentap tauu...dengan u ollsss...kikikiii

potpetpotpet : ak rasa ramai je yang suka ak off terus, smpai ade yg cakap baik masuk TANAH KAMBUS =_=", tahniah sangat lawak anda sangat berkesan....

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...