Malaysia kalah pusingan pertama dengan Singapura sebab KETIAK TERLALU WANGI???

Monday, November 26, 2012 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Ok, itu mungkin akan jadi satu lagi alasan yang bernas dapat difikirkan jurulatih skuad kebangsaan kita iaitu encik emmmm.....last time waktu lawan frendly dengan Bangladesh die cakap konsentrasi pemain tak ok sebab KETIAK PEMAIN LAWAN TERLAMPAU TENGIK (BERBAU)....tapi still SERI 1 SAMA, n tonite...owhhmaiiiii....ADAKAH SEBAB KETIAK LAWAN JUGAK sampai kita dapat...owhhh, Najwa Latif please nyanyikan lagu popular awak jappp *KOSONGGG KOSONGGG...

Secara jujur sebagai penyokong tegar Harimau Malaya memang lah keciwakkk, sangat keciwakk bila harimau tak mengaum langsung di padang sendiri...tapi nak wat acane, ak anggap je nie takdir....dari segi permainan diorang, entahhh...kejap macam WOWWW....TERATUR, kejap macamm...ehhh, macam ak dengan kawan2 sekolah main rebut2 bola time kelas pendidikan jasmani...tak pe lahh...pe2 pun ak doakan lepas nie pemain negara akan dapat berusaha lagi demi mengekalkan status kejuaraan tahun 2010 ;)

Tapi, ade sesuatu yang ak cukup bangga time tenguk game Malaysia vs Singapura tadi....penyokong Harimau Malaya tak berganjak biarpun ada la dua tiga puloh penyokong IKUT MUSIM yang dah blahhh...yang lain tetap SETIA BERBANGGA DENGAN HARIMAU MALAYA...Tahniah Malaysia korang semua memang penyokong yang ak salute....n lagi satu sikap penyokong Malaysia dah makin bertauliah...tiada lagi kes2 BALING BOTOL, MERCUN...blaablaablaaa bile kalah...tak terlampau taksub like penyokong emmmm.....ape burung penyet tuhh...ahahahaa...Again tahniah lagi buat penyokong Malaysia sebab kita berjaya menunjukkan sikap kita yang lebih sopan dan berMORAL...hope dikekalkan ok...


Buat encik rajagopal....i hope u will give the best reason for our loosss....jangan sebab ketiak lagi sudaaaa....Hidup Harimau Malaya...Glory for Malaysian Team ;)

potpetpotpet : tak berkenan sungguh cara pemain no. 5 pihak lawan main...macam gengster tak bertauliah je =_="

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...