Final BBQ for STUDENT YEAR I Guess!!!

Wednesday, November 14, 2012 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Kemain bertanda seru bagai tajuk aku habaq hang..hahaha...wokeh, for your information, ak baru je balik dari menghantar report praktikal dekat universiti tercinta aka UUM...kat hutan Sintok Kedah sana....so, bak kata orang, tempat jatuh lagi dikenang, inikan pula tempat bertarik rambut, gegosip dengan member2 semua kan....aiicehhh, bergenangan air mata saat ini... *PROPA SEMATA =_="

Aku balik nak dekat seminggu jugak la menyemak kat sana, so untuk malam kedua tu, kitrang buat BBQ sikit...yelah dah lama tak makan ramai2 macam nie kan (^^), and for sure mak hayam Dayang tercinta akan menguruskan segala operasi BBQ terbabit...Alhamdulillah ada abang air yang sudi membantu tolong pegi pasar dengan cik dayang...hehehe, ak n yang lelain tau bagi duit je...malam membakor baru kitrag turun...gituuu perangaii =_="

Menu malam tu simple2 je, ayam, sosej, kerang, emm.,..ntah pe2 jelah lagi kan janji boleh bakor n makan, semua kitrg balun...member2 rapat aku pun semua ada :), memang happy sebab yelahh masing2 lama dah tak jumpa kann...nak2 pulak yang dah habis praktikal macam ak nie lepas nie pakat busy dengan dunia pekerjaan, yang diorang pulak lepas nie busy dengan praktikal pulak..ahakkk, so asenye mmg sesuai kan tajuk aku....sob2, air mata mula bertakung kembali *again propaganza semata

Malas menaip, ak tepek pix sikit2 kat sini k...

IDA, AKU, DIRLA, DAYANG and KHAIRUL

Yang baju kuning tu Junior ak, Angah namanya...


ni la gengster terulung UUM, jauh gak die dtg merempat mai BBQ malam tu.,..kikiki, tq DIRLA 


pix paling meriah, nice sangat...ade Aku, Dayang, Ida, Dirla, Anip n Khairul





putih tak gigi aku...rahsianya ehemm...gune colgate jeww..hahahaa

Aku, Jue and Fadz, posing before gegosip

Bila dah lama tak jumpa, mula lahh gegosip kitrg tak hinggat..hahaa

nie la kje ak, b4 tido bace buku komik or on9 book...google reader jerkkk
Yeahh...abiss suda sesi BBQ untuk sem ini dan seterusnya...lepas nie kitrg semua menanti konvo jelah..InsyaAllah lagi setahun...hukkollohh, setahun..hambek kauu...sempat la ak keje tahap orang giler kumpul duit dulu...Untung badan, ade jodoh kawen..muehehehe

potpetpotpet : akhirnya kita semua dah sampai ke titik perpisahan...jumpa di lain waktu bebeh...luv korang always...

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...