Edisi Terhad by Nizam Riadzi

Assalamualaikum...

Aiicehhh, tajuk kemain lagak fashion designerdddd sangat...muahahaha...makacehh makacehh klu ade yg memuji....debushhh...

Hokayyy, hadekk-hadekk, hakak-hakak, abam-abam, mak cik pak cikk mai dekat maiii...sini sy nak promote website free baru dari Nizam Riadzi aka saya lahn teuwww... Ramai kat sini yang dah pandai berniaga secara online kann, ak pun tak terkecuali bile zaman unibersiti dulu duhh ak dah mule berjinak2 jual website...bukan sebarang website like Tube8 segala tuhhh....ak just TERIMA TEMPAHAN UNTUK MEMBUAT WEBSITE *klu ade nak mehhh email kat ak..muehehehe*

Tapi tu dulu la time ak still study, now da slow sikit sebab ak da kerja kat Sime Darby...so as for my parttime job tu, wat mse nie ak slowdown kejap...ade je lagi terima tempahan but ak just buat bile rasa macam boleh luangkan masa...so pade mne2 geng yang rasa leh buat website, dont malu2 contact ak...nanti ak kongsi rezki yang dapat ni..kite sama2 buat yerkk......


Hokeyy, stopp sampai di situ...ape kes dengan EDISI TERHAD by NIZAM RIADZI...hemmm, actually entry nie 2 dalam satu, MENGPROMOTE and MENDIDIK..hahahaa....first ak nak PROMOTE dulu website ak nihhh....nihh sekarang ak dah mule jual baju t-shirt secara atas talian *wahh BM sangat bahasaaa....* So, pada korang2 yang terasa nak kelainan, boleh la tempah kat gambor atas nuffnag sebelah ni yerkk...jangan memalu, bukan viruss melainkan klu korang shopaholic, mmg virus lorhhh...

Most of the design direka sendiri, and ak gak terima tempahan custome made from korang...if korang nak buat baju kelas kerrr, baju club kerrr....baju project or mane2 event ke, boleh jerkk buat tempahan di situ ye...in shaa Allah akan dilaksanakan sekiranya mampu...if not kami usaha kan jugak demi anda semua...muehehehe

Noww, segment MENDIDIK...hokayy, walaupun ak nie pereka website amatorrr yang bermotor lagenda and LC jerkk *takde kaitan harap maaf* tapi ak still tetap akan gunakan keyword FREE bile taip ape2 kat dalam GOOGLE....so for sape2 yang berkenan dengan barang2 free nihh boleh je gunekan...ak bina website EDISI TERHAD dengan bantuan website WWW.WIX.COM iaitu website yang membenarkan sesiapa sahaja merekacipta websitenya yang tersendiri biarpun agak bler2 n tak reti pun pasal java, xtml, xml, html, html5,css...blaablaablaaaa....

Dengan adanya website nie, korang just perlukan 3 langkah mudah...wajibkan ade email then daftar secara sah...lepas dah dapat pengesahan, pilih template or design website yang korang nak, dah dapat je contoh website, boleh main tekan2 or edit2 cenggitu jeee...sangat mudah and simple...tak perlu nak upah orang memahal *upah ak tak pee...murahh jerrkkk..haahhaha* .

If nak nampak lebih profesional, kena la beli domain die...but bagi ak yang biasa2 nie, ak just gune yang FREE je dulu...lagi pun nie just sampingan bagi ak, if bagi korang yang betul2 serius dalam bidang perniagaan atas talian, y not change it to more pro...yelahh nampak la macam WAHHHH.....GAHH GITUUU....kannn..hahaha...paham dok nihhh (=_=")

Ok lahh, klu semua dah paham boleh la g godek2 jap....that one just another alternatif for u guys if tak mau gune blogspot as ur online shop website....hemm, maghrib pun da nak masuk..ak pun nak cauu...nak siap2 mengimamkan family, kang mak ak nampak ak duk terpacak depan lappy lagi kang die ingat ak tenguk cite bukan2...owhh tidakk...muahahaha...k lahh...bye2

Potpetpotpet : korang ade online shop jugak??? nak ak promote secara FREEEE...boleh je, meh follow ak n tinggalkan link kat email meh...mynamenizam@gmail.com...makasih




Popular Posts