Bila Shopping Mall jadi PENTAS PERAGAAN

Sunday, November 11, 2012 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Semalam aku hangout dgn BFF kat Jitra Mall Kedah, saja jalan2 lepas rindu kat mall jitra nihh...lg pun esok da nak balik Ipoh, tunggu setahun lagi la kot baru nak mai sini kann...itu pun untuk konvo ak nanti...insyaAllah... ;)

Bila pegi shopping mall je, mata ak memang kire sangat terpaku n terpesona la dengan fesyen2 rakyat Malaysia yang makin debaboomm wa cakap luu...hahaha...x kire lah ak sekarang nie kat Ipoh, KL or even in here KEDAH...the situation in shopping complex is just the same. Most of Malaysia, terutama para BELIA la ni kann....semua pakat pakai baju TETEBAL...yang ala2 kat LONDON, KOREA, MOSCOW time WINTER SEASON tuh...ak terpikir, maiigaddd, since when Malaysia got WINTER SEASON???? Tak kan baru 2 bulan ak duduk kat Jepun balik2 Malaysia dah berubah cuaca kot...siap ade WINTER lagi habaq hang....

If kat Jepun ok fine, sekarang nie memang musim sejuk dahh...last day ak kat Jepun pun memang kemain membeku TAPI masalahnya kat Malaysia nie tengah musim TENGKUJUH kan...musim HUJAN....ak kat Ipoh n KL berapa kali kelenjunan sebab gara2 keluar just naik motor je...basah kuyup jadinya, so mana datangnya musim salji???or sememangnya dekat dalam shoping mall dekat Malaysia nie sekarang pakat 
sejuk2 belaka kot...sampai Malaysian sendiri da tak tahan mengharung kesejukan tersebut... =_="

Nevermind bout that, just campak tepi...its still ok rather than if u see a cute group of girls and boys using PAYUNG DALAM SHOPING MALL???? Apakah yang berlaku....aku kat mana nihh...kat Fashion Show or what??? goshhh....

potpetpotpet : have u seen it before???? pendapat korang ????

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...